Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken Eurowings

Eurowings logo

Inchecken op Eurowings-vluchten

Ben jij er niet zeker van wanneer je precies op de luchthaven aanwezig moet zijn? Moet je de vliegtickets printen? Waar moet je inchecken? Allemaal logische vragen en wij helpen je er graag mee.

(Online) inchecken bij Eurowings

Inchecken is nog nooit zo makkelijk geweest! Inchecken doe je gewoon vanuit je luie stoel. Je bespaart hiermee aanzienlijk wat tijd op het vliegveld. Eurowings heeft ook een eigen app waarmee je kan inchecken en je boekingen beheert.

Het is altijd nog mogelijk om op de luchthaven in te checken. Dit kan via de incheckbalie of de selfservice-kiosken. De kiosken van Eurowings zijn nog niet aanwezig op alle luchthavens.

Het voordeel van de selfservice-kiosken is dat je zo doorloopt naar de gate. Moet je nog wel bagage afleveren, dan doe je dit bij het bagageafgiftepunt. Dit heb je zo gedaan!

Overzicht geadviseerde tijden Eurowings
Online inchecken

Van 72 tot 3 uur voor vertrek

Fysiek inchecken

1,5 uur voor vertrek aanwezig bij de check-in-balie


Wij adviseren je om altijd op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn. Vooral in vakantieperiodes is de kans op rijen bij de veiligheidscontroles groter. Het is niet fijn om bezweet plaats te nemen in je vliegtuigstoel!