Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Garuda-Indonesia-aanbiedingen-vliegtuig

Reisklassen Garuda Indonesia

Garuda-Indonesia-aanbiedingen-logo

Reisklassen bij Garuda Indonesia

Bij het aanschaffen van je vliegtickets wil je natuurlijk precies weten welke service hierbij hoort. Daarom leggen wij de verschillende reisklassen van Garuda Indonesia één voor één uit.

Economy Class
Skytrax heeft niet voor niets de Economy Class van Garuda als ‘World’s Best Economy Class’ bekroond. De cabine biedt comfort en gemak als geen andere airline. Zit comfortabel met extra beenruimte, een voetrust en een negen inch touchscreen-scherm. Voordat je het weet is je film afgelopen en heb je weer een aantal uur van je vlucht gesnoept. Geniet daarnaast van een smakelijke Indonesische, Westerse of Aziatische maaltijd.

Business Class
In Business Class van Garuda Indonesia geniet jij van privacy, comfort en een authentieke diner-ervaring. Tijdens de vlucht rust je perfect uit, want de stoel is volledig verstelbaar tot een plat bed. Word verwend met authentieke gerechten uit de Indonesische, Japanse en Modern-Europese keuken. Deze maaltijden worden ook nog eens voorbereid door een gekwalificeerde chefs met ervaring in 5-sterrenrestaurants. Een smaakexplosie boven de wolken!

First Class
Wil jij voorzien zijn van álle luxe? Dat kan in de First Class van Garuda Indonesia op de vluchten van londen naar Jakarta en Tokyo. Hier heb jij je eigen privé-cabine met een schuifdeur voor volledige privacy. Uitgerust aankomen bij je eindbestemming was nog nooit zo gemakkelijk. Het bed is namelijk voorzien van een matras, dekbed, kussens en een hamamdoek. De tijd vliegt voorbij, want jij werkt gemakkelijk nog even in het vliegtuig. Geen zin om te werken? Kijk dan de nieuwste films of luister naar wat muziek. Het eten wordt daarnaast vers bereid door de topchefs aan boord!

Wil je precies weten van welke voordelen je in elke klasse profiteert? Bekijk de details per reisklasse.

Beenruimte en stoel reserveren bij Garuda Indonesia

Zie hieronder een overzicht van de stoelinformatie in de verschillende reisklassen van Garuda Indonesia.

  Beenruimte Stoelbreedte
Economy Class 81 cm 45 cm
Business Class 109 cm 53 cm
First Class 208 cm 55 cm


Kosten

Het reserveren van een stoel in Economy Class is meestal niet kosteloos. Dit ligt aan het soort ticket. Het is daarnaast ook mogelijk om een stoel met extra beenruimte of bij de nooduitgang te reserveren. Op de website van Garuda Indonesia vind je terug hoe dit precies allemaal werkt.