Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

De KLM Werelddeal Weken januari 2020 zijn afgelopen!

De KLM Werelddeal Weken september 2020

De KLM Werelddeal Weken van januari 2020 zijn afgelopen. Tijdens de KLM Werelddeal Weken profiteer jij van superscherpe tarieven naar meer dan 100 bestemmingen. In september zijn er weer nieuwe KLM Werelddeal Weken. Houd deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte zijn.

De KLM Werelddeals van januari 2020

Midden-Oosten

Goedkope vliegtickets Abu Dhabi

v.a.

v.a.

Boek een KLM Werelddeal op Vliegtickets.nl

Iedere reiziger kijkt er naar uit: de KLM Werelddeal Weken! Ruim twee weken lang scherpe tarieven naar meer dan 100 bestemmingen. En voor jou kan boeken helemaal een feestje worden. Bij ons krijg je namelijk wel eens extra korting op de KLM Werelddeal Weken. De wereld ligt aan je voeten met de KLM Werelddeal Weken. Kies uit mooie bestemmingen in Europa of ga voor die ene verre bestemming in Noord-Amerika, Azië, Zuid- of Midden-Amerika, Afrika of het Midden-Oosten. Waar vlieg jij heen?

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

Wanneer de KLM Werelddeal Weken precies zijn is altijd afwachten. Meestal genieten we elk jaar in januari en september van deze super-deals. Toch blijft het een verrassing in welke week ze exact vallen. In 2020 begonnen de KLM Werelddeal Weken op donderdag 9 januari. En in 2019 konden we vanaf 29 augustus KLM Werelddeals boeken. Tijdens de KLM Werelddeal Weken boek je jouw vliegtickets met wereldkorting naar meer dan 100 bestemmingen. Hou deze pagina in de gaten voor updates over de KLM Werelddeal Weken en andere KLM-aanbiedingen.

Hoe krijg ik extra korting op de KLM Werelddeal Weken?

Wie slim is maakt tijdens de KLM Werelddeal Weken gebruik van speciale kortingscodes. De KLM Werelddeal Weken worden voor jou nóg voordeliger als je van onze actie gebruik maakt. Hou deze pagina in de gaten voor updates over kortingscodes tijdens de KLM Werelddeal Weken.

Vlieg met KLM

Wil je meer informatie over de reisklassen of bagageregels van KLM? We vatten alles voor je samen! Ontdek meteen wat je nog niet over KLM wist en waarom je voor deze airline zou kiezen.