Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Reisklassen LOT Polish Airlines

Vanaf

LOT Polish Airlines logo

Reisklassen bij LOT Polish Airlines

Bij het boeken van je vliegtickets is het ook mogelijk om te kiezen tussen de verschillende reisklassen. Wat precies het verschil is, laten we je hier even weten.

Economy Class

Ook bij Economy Class is het voor LOT belangrijk dat je tevreden bent en comfortabel naar je eindbestemming reist. Als je een korte vlucht hebt (tot 6 uur) dan krijg je een snack geserveerd. Bij lange-afstandsroutes ontvang je boven de wolken nog een maaltijd. Kijk films die geïnspireerd zijn op de cultuur van het land waar je naartoe vliegt. Voor je het weet, ben je aangekomen op je bestemming.

Daarnaast zit er bij Economy Class standaard ruimbagage. Weet jij zeker dat je alleen met handbagage reist? Dan kan je kiezen voor de reisoptie SAVER. Nog een andere optie is FLEX. Deze is voor de reiziger die de mogelijkheid wil hebben om van datum te veranderen.

Premium Economy Class

Met Premium Economy Class geniet je al van voordelen bij het boeken van je vliegtickets. Je neemt namelijk meer bagage mee dan in Economy Class en het boarden gaat ook nog eens sneller. Doordat jij zeer comfortabel zit, geniet van regionale gerechten én professionele service krijgt, gaat je vlucht nog sneller!

Business Class

Verwacht jij perfecte condities om te relaxen of juist te werken tijdens je vlucht? Dan moet je toch écht kiezen voor Business Class. Met Business Class geniet jij van de hoogste level aan comfort en privacy. Hoezo? Neem plaats in extra brede stoelen met meer beenruimte, kies uit heerlijke gerechten met sporen uit de internationale keuken en kijk naar de nieuwste films. Zelfs jouw vlucht is een mini-vakantie.

Wil jij precies de verschillen weten tussen de reisklassen? Bekijk dan de cabin-classes-pagina van LOT Polish Airlines.

Stoelreservering bij LOT Polish Airlines

Als jij vliegtickets hebt aangeschaft voor Economy Class is het niet mogelijk om kosteloos een stoel te reserveren. Bij Premium Economy en Business Class is het wel mogelijk om kosteloos je stoel uit te zoeken. Bekijk de kosten op de website van LOT.