Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken bij Qatar Airways

Inchecken bij Qatar Airways

Jouw vliegtickets zijn al tijden binnen, de koffers staan klaar en je hoeft alleen nog maar naar het vliegveld. Alleen hoe laat moet je daar ook alweer aanwezig zijn? En waar check je in? Wij helpen je graag!

(Online) inchecken bij Qatar Airways

Online inchecken is toch wel het meest eenvoudig, omdat je dit gewoon vanuit je luie stoel doet én je de wachtrijen op de luchthaven skipt. Binnen drie stappen heb jij jouw boardingpass gewoon op je telefoon staan. Het is ook mogelijk om via de Qatar-app in te checken.

Wil jij toch graag wat meer assistentie bij het inchecken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Loop dan even langs bij de Qatar-incheckbalies. Hier lever je ook meteen je ruimbagage in.

Als jij bagage hebt om in te checken, is het ook gewoon mogelijk om online in te checken. Je hoeft dan op de luchthaven alleen nog je bagage af te leveren bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden Qatar Airways

Online inchecken Van 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.
Voor naar de VS: 24 uur voor vertrek
Fysiek inchecken Van 3 uur tot 60 minuten voor vertrek
Sluiten gate 20 minuten voor vertrek

In het algemeen geldt het advies om ruim op tijd op de luchthaven te zijn. Vooral in drukke vakantieperiodes is dit noodzakelijk. Paspoort- en veiligheidscontroles en het instappen kunnen langer duren dan verwacht.