Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken bij Swiss

Inchecken bij SWISS

Hoe laat ga jij altijd naar het vliegveld? Heb je dan eigenlijk wel genoeg tijd? Wij helpen graag bij deze vragen. Tegenwoordig gaat het inchecken heel gemakkelijk online, maar dat betekent niet dat je op het laatste moment naar het vliegveld kan komen.

(Online) inchecken bij SWISS

Bij SWISS kan je via de website of de app online inchecken. Of je nu thuis bent of ergens buiten, reist met bagage of zonder bagage. Het is allemaal mogelijk! Dit is mogelijk vanaf 23 uur voor vertrek. Je ontvangt een mobiele boardingpass. Printen hoeft dus niet meer!

Het is altijd mogelijk om op de luchthaven zelf ook nog in te checken. Dit doe je bij de selfservice-kiosks of de incheckbalie. Bij de kiosk heb je alleen maar je paspoort, ticketnummer of Miles&More-kaart nodig om in te checken. Voordat je het weet, rolt je boardingpass uit de machine. Heb je iets meer assistentie nodig? Dan loop je gewoon even langs de incheckbalie!

Bagage afleveren? Bij de selfservice-kiosk krijg je dan een bagage-tag en daarna lever je jouw bagage gewoon af bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden SWISS

Online inchecken 23 uur voor vertrek
Openingstijd incheckbalie 2 uur voor vertrek
Sluitingstijd incheckbalie Business: 40 minuten voor vertrek
Economy: 45 minuten voor vertrek
Terminal Vertrekhal 1

* Bovenstaand geldt voor Schiphol. Dit kan verschillen per luchthaven

In het algemeen geldt het advies om ruim op tijd op de luchthaven te zijn. Vooral in piekperiodes is dit noodzakelijk. Paspoort- en veiligheidscontroles duren soms langer dan verwacht. Ook het vinden van je gate gaat niet altijd vanzelf. Zonde om je te haasten, wanneer dit niet nodig is!