Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Turkish Airlines

Reisklassen Turkish Airlines

Turkish Airlines logo

Reisklassen bij Turkish Airlines

Turkish Airlines biedt voor haar vliegtickets twee reisklassen aan. Er wordt alles aan gedaan om jou zo relaxt mogelijk op je bestemming te krijgen. Bekijk hieronder de verschillen tussen de reisklassen.

Economy Class
Geniet van alle comfort in Economy Class bij korte en lange vluchten. De stoelen gaan maar liefst 18,5 cm naar achteren en hebben een aan te passen hoofd- en voetsteun. Er worden heerlijke maaltijden met verse seizoensgroenten geserveerd. De vlucht is daarnaast zo voorbij, want jij kijkt de nieuwste films, speelt leuke spelletjes en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.

Business Class
Met Business Class geniet je van maximale comfort. Je stoel pas je helemaal aan zoals jij dat zelf wilt. Jij stelt hem zo in dat je heerlijk languit kan liggen. Om je vlucht nog aangenamer te maken, ontvang je een deken, kussen, oogmasker, oordopjes, lippenbalsem en sokken. Probeer verrassende wereldgerechten, want de ‘Flying Chef’s maken sensationele gerechten voor je klaar. Niet voor niets is Turkish Airlines bekroond met Skytrax ‘World’s Best Business Class Lounge Dining’. Dit is nog lang niet alles, ontdek hier alle voordelen van Business Class.

Beenruimte en stoel reserveren bij Turkish Airlines

Zie hieronder een overzicht van de stoelinformatie in de verschillende reisklassen van Turkish Airlines.

Beenruimte Naar achteren verstelbaar
Economy Class 78 cm 15 cm
Business Class 81 cm tot 195 cm tot 118 cm (om te slapen)

Wil je graag de stoelindeling van je vlucht zien? Als je de vliegtickets hebt geboekt, kun je die hier terugvinden.

Kosten

Het kiezen van een Economy stoel brengt geen extra kosten met zich mee. Wil je van te voren je stoel reserveren (of een stoel met extra beenruimte), dan moet je hiervoor wel extra betalen. Bekijk de kosten. Om je stoelinformatie terug te vinden, ga je naar ‘Manage booking‘. Hier vind je niet alleen je stoelinformatie, maar kan je ook nog kiezen voor een stoel met extra beenruimte.