Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken bij Vueling

Inchecken bij Vueling

Vliegtickets geboekt, tassen ingepakt – het is tijd om naar het vliegveld te gaan. Alleen hoe laat moet je ook alweer aanwezig zijn? Hoe ga je inchecken? Wij helpen je een handje!

(Online) inchecken bij Vueling

Bij Vueling kan je online inchecken tot 4 uur voor je vertrek. Het enige wat je nodig hebt, is je reserveringscode. Voor je het weet, print je jouw boardingpass of staat die gewoon op je telefoon.

Het is ook nog mogelijk om langs de incheckbalie te gaan als je iets meer assistentie nodig hebt. Hier drop je ook je bagage. Daarnaast staan op het vliegveld van Barcelona ook nog de Vueling selfservice-kiosks. Hier check je in met je paspoort en/of e-ticketnummer en heb je vrij snel je boardingpass in handen.

Overzicht geadviseerde tijden Vueling
Online inchecken

Tot 4 uur voor vertrek

Incheckbalie openingstijd

2 uur voor vertrek

Incheckbalie sluitingstijd

45 minuten voor vertrek

Sluiten gate

20 minuten voor vertrek

Deze tijden kunnen per luchthaven verschillen. Check daarom altijd je reserveringsinformatie of de site van de luchthaven voor de laatste update.

In het algemeen geldt het advies om ruim op tijd op de luchthaven te zijn. Vooral noodzakelijk in drukke vakantieperiodes. Paspoort- en veiligheidscontroles duren soms langer dan verwacht. Ook de afstand naar je gate kan nog wel eens tegenvallen. Jij wilt hier niet zwetend en hijgend aankomen.