Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Amerika-Houston-Texas

Vlieg naar Houston Airport

Vanaf

Vergelijk vliegtickets naar Houston Airport

Ontdek Texas met een vlucht naar Houston Airport

De belangrijkste luchthaven van de Amerikaanse stad Houston is George Bush Intercontinental Airport. Daarom wordt dit vliegveld ook kortweg Houston Airport genoemd. Hier vliegen 27 luchtvaartmaatschappijen non-stop naar 185 bestemmingen en passeren er jaarlijks ongeveer 40 miljoen passagiers. Ben je van plan om Texas te verkennen? Grote kans dat je dan landt op het vliegveld van Houston.

Welke voorzieningen vind ik op Houston Airport?

Glutenvrij, vegetarisch of kindvriendelijk? Wil je een maaltijd die voldoet aan één van deze eigenschappen, dan vind je op Houston Airport genoeg mogelijkheden. Veel restaurants op de luchthaven bieden namelijk deze opties. Bovendien is het aanbod aan eten zeer gevarieerd. Proef bijvoorbeeld de Texaanse keuken bij Bam Bam of neem een hamburger bij de H-Burger Bar. Heb je meer zin in zoetigheid? Dunkin Donuts heeft voor jou meer dan 50 soorten donuts. Of ga je liever even op je gemak genieten van een gerecht met zeevruchten? Neem dan plaats bij Ember.

Behalve lekker eten, shop je ook goed op het George Bush Intercontinental Airport dankzij een royaal en gevarieerd winkelaanbod. Scoor bijvoorbeeld voor je vertrek nog even een paar coole sneakers bij Adrenaline. Of haal een lekker geurtje bij Chanel. Verder vind je op verschillende plekken op het vliegveld de CIBO Express Gourmet Market. Deze keten is speciaal gericht op reizigers. Van oplaadkabel voor je smartphone tot en met een supergezonde sandwiches: met het assortiment van deze winkels ben je weer snel op weg.

Voor een relaxed gevoel tijdens je verblijf heeft het vliegveld op verschillende plekken kunst tentoongesteld. Voor nog meer ontspanning speelt er een orkest regelmatig een klassiek of jazzy muziekje. Wil je echt even totaal tot rust komen voordat je verder reist? Wacht dan in één van de massagestoelen op je vliegtuig of neem een massage bij schoonheidssalon XpresSpa.

Met welke airlines vlieg ik naar Houston Airport?

Voor je vlucht naar Houston biedt Amsterdam Airport Schiphol de beste opties. Hier vlieg je namelijk rechtstreeks naar de Amerikaanse stad. Zowel KLM als United bieden directe vliegreizen tussen Schiphol en de belangrijkste luchthaven van Houston die circa 10 uur en 40 minuten duren. Vind je het onhandig om eerst met het openbaar vervoer naar Amsterdam te reizen? Dan is het ook mogelijk om vanaf Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Airport te vertrekken. Je hebt onderweg dan wel minimaal één tussenstop.

Hoe kom ik van Houston Airport naar het centrum?

Het George Bush Intercontinental Airport ligt ruim 30 kilometer van het centrum van Houston. In de Verenigde Staten zijn huurauto’s vrij goedkoop. Je auto huur je vooraf online bij Rentalcars. Regel je het liever via onze klantenservice? Dat kan ook samen met onze partner Sunny Cars. Kies je voor deze optie? Dan rij je, als het rustig is op de weg, in een half uurtje naar de stad.

Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan rijden er vanaf het vliegveld METRO bussen die regelmatig stoppen op hun weg naar het metrostation in het centrum van Houston. De rit met deze bussen duurt één tot anderhalf uur. Als je uitstapt, ben je klaar om deze grootste stad van de staat Texas te verkennen. Lijkt dat je een mooi vooruitzicht? Boek dan snel een vliegticket naar Houston via Vliegtickets.nl en vlieg naar de States!