Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Beijing

Goedkope vliegtickets Beijing

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Beijing

Vliegtickets naar Beijing

Beijing, ook vaak Peking genoemd, is een magische en moderne stad in China. In 2008 vonden hier de Olympische Spelen plaats en voor die gelegenheid is de stad een enorme modernisering en stedelijke ontwikkeling ondergaan. Hoewel een aantal bijzondere oude delen van de stad voor dit allesomvattende project hebben moeten wijken, bezit Beijing nog altijd bijzondere attracties, zoals het Plein van de Hemelse Vrede. Bovendien is het een belangrijk cultureel en economisch centrum van China en dus een fascinerende stad om te bezoeken. Met vliegtickets naar Beijing kunt u dit baken van moderniteit zelf ontdekken.

BezienswaardighedenVluchten Beijing

Beijing is een stad met tal van bezienswaardigheden. Om te beginnen zijn er delen van de Grote Muur van China te zien, wat veel mensen doet afkomen op de stad. Andere belangrijke trekpleisters zijn het Plein van de Hemelse Vrede, het grootste plein ter wereld en de Verboden Stad, de verblijfplaats van de keizer. In Beijing zijn nog enkele traditionele steegjes te vinden waar u in een zogeheten riksja, het emblematische tweewielige karretje, langs gevoerd kunt worden. Deze oude bouw en de traditionele boeddhistische tempels die de stad rijk is, contrasteert sterk met de indrukwekkende moderne wolkenkrabbers die Beijing kenmerken. Een aanrader is ook om iets buiten de stad het gerestaureerde Zomerpaleis van de keizers te bezoeken, waar u even kunt ontvluchten aan het overweldigende Beijing.

Van en naar het vliegveld

Met uw vliegtickets naar Beijing komt u hoogstwaarschijnlijk aan op het internationale vliegveld Beijing Capital, Beijing’s grootste vliegveld. Het vliegveld ligt op 20 kilometer afstand van het stadscentrum. Met de Airport Express trein bereikt u in circa 40 minuten het centrum. Met de trein reist u naar station Dongzhimen, vanwaar u verder het stadscentrum in kunt reizen met de metro. Er zijn maar liefst vijf buslijnen die van het vliegveld naar het centrum rijden en met grote regelmaat vertrekken. De duur van de rit varieert sterk, afhankelijk van het verkeer.

Boek uw vliegtickets naar Beijing

De Chinese stad Beijing zal u ongetwijfeld fascineren door de grootsheid en mix van oud en modern. Vliegtickets biedt u de meest voordelige reis aan. Boek dus nu uw vliegtickets naar Beijing via Vliegtickets.nl!