Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Hong Kong - Luchtfoto uitzicht

Goedkope vliegtickets Hong Kong

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Hong Kong

Hong Kong, wat letterlijk vertaald ‘geurige haven’ betekent, is een moderne stad met een speciale politieke status in de Volksrepubliek China. De stad heeft dan ook een enorme haven en is een belangrijk economisch centrum. Door de vele wolkenkrabbers en mix aan culturen wordt de stad ook wel het New York van Azië genoemd. De skyline van de stad is dan ook duizelingwekkend en de vele neonlichten zijn bepalend voor het stadsgezicht. Vliegtickets naar Hong Kong leiden je naar een levendige metropool waar van alles te beleven valt en weinig geslapen wordt.

Wat is de beste maand om naar Hong Kong te vliegen?

De beste vluchten naar Hong Kong

Bezienswaardigheden Hong Kong

Als voormalige Britse kolonie staat Hong Kong bekend als een plek waar het Oosten het Westen ontmoet. De mix van culturen is te zien in de architectuur en kunst en te proeven in de keuken. Op architectonisch gebied zijn er veel bijzondere gebouwen te zien in de stad, zoals de opvallende wolkenkrabber de Bank of China Tower en The Peak, het hoogste punt van de stad met een waanzinnig uitzicht. Het oude Hong Kong vind je terug in de Man Mo Tempel, de oudste van de stad, en de bijzondere Wong Tai Sin Tempel. Hong Kong is ook een stad waar veel te beleven valt, bezoek bijvoorbeeld het Ocean Park, een groot amusementspark, en het prachtige Hong Kong Park. Of bekijk de Symphony of Lights, een lichtshow vanaf wolkenkrabbers, vanaf de Avenue of the Stars. Maak ook een rit met de Star Ferry om de skyline goed te kunnen bewonderen.

Van en naar het vliegveld in Hong Kong

Met vliegtickets naar Hong Kong vlieg je naar een van de drukste luchthavens ter wereld, het internationale vliegveld van Hong Kong. Op circa 40 kilometer afstand ligt het centrum van de stad. De snelste manier om hier terecht te komen is met de Airport Express trein. Deze rijdt iedere 12 minuten en doet 25 minuten over de reis. De bus is ook een mogelijkheid, hoewel dit een stuk langer duurt. Wel is het een bijzonder mooie toeristische reis.

Boek jouw vliegtickets naar Hong Kong

Vliegtickets.nl weet je aan de meest voordelige vliegtickets naar Hong Kong te helpen. Ervaar het zelf en boek nu jouw reis naar deze zinderende stad!

De leukste blogs over Hong Kong? Die lees je hier!

Praktische informatie voor je vlucht naar Hong Kong