Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Berlijn reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Berlijn!

Vliegtickets naar Berlijn

Cultuur triomfeert in Berlijn. De Duitse hoofdstad heeft zich na de val van de Muur ontwikkeld tot een culturele wereldhoofdstad en het imago verworven van een liberale plek waar alles mogelijk is. De vele musea en galerieën getuigen hiervan en zelfs het veelzijdige (en oneindige) uitgaansleven heeft een artistiek en experimenteel karakter. De rijke en turbulente geschiedenis van de stad is in de vorm van architectuur en musea nog duidelijk te zien en geeft de stad een unieke balans tussen oud en nieuw. Een stad om niet te missen, dus boek nu uw vliegtickets naar Berlijn!

Bezienswaardigheden

Berlijn bestaat uit vele wijken en iedere wijk heeft een zeer eigen karakter, zoals de oude arbeiderswijk Prenzlauer-Berg of het hippe Kreuzberg. Wandelen door de stad is een attractie op zich. Hoogtepunten die tijdens een wandeling niet gemist mogen worden zijn de Brandenburger Tor, de Reichstag, Checkpoint Charlie en overblijfselen van de Muur. De imponerende straten en pleinen, zoals Unter den Linden en Alexanderplatz, geven de stad een grootstedelijk allure, evenals de vele musea. Aanraders zijn het Pergamonmuseum en de Alte Nationalgalerie, maar ook moderne musea als het Duitse Guggenheim en Hamburger Bahnhof. Doe het overdag vooral rustig aan, want vliegtickets naar Berlijn brengen je naar een stad waar ook 's nachts veel te beleven is!

Van en naar het vliegveld

Het vliegveld Berlijn Tegel bevindt zich dichtbij de stad; op slechts acht kilometer afstand. De makkelijkste manier om in het centrum te geraken is door middel van de bus. Er gaan bussen rechtstreeks naar het centrum, deze doen er tussen de 30 en 40 minuten over. Ook is het mogelijk een bus te nemen naar een van de trein- of metrostations, die in goede verbinding staan met het stadscentrum. Met uw vliegtickets naar Berlijn bent u binnen mum van tijd in het centrum te vinden.

Boek uw vliegtickets naar Berlijn

Boek uw vliegtickets naar Berlijn via Vliegtickets.nl. Bij ons vindt u de meest voordelige tickets naar de Duitse hoofdstad. Na een snelle en comfortabele reis kunt u genieten van deze culturele hoofdstad met historische schatten en een bruisend uitgaansleven.

Lees verder
Verberg tekst