Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Innsbruck reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Innsbruck!

Vliegtickets naar Innsbruck

In het zuidwesten van Oostenrijk ligt Innsbruck, de hoofdstad van de deelstaat Tirol. De stad staat vooral bekend als een populaire wintersportattractie, maar ook in de zomer geniet de stad veel populariteit. Gelegen tussen prachtige bergen en met mooie bezienswaardigheden, fraaie musea en een gezellig uitgaansleven, is het geen verrassing dat deze stad zoveel toeristen trekt. De aangename atmosfeer van de stad maakt dat u er graag iets langer blijft dan gepland. Vliegtickets naar Innsbruck brengen u dus naar een bijzondere omgeving en echte Oostenrijkse gezelligheid.

Bezienswaardigheden

De belangrijkste attractie van Innsbruck zijn de omringende bergen van de Alpen, waar men in de winter graag aan wintersport doet. 's Avonds vullen de kroegen zich in deze gezellige studentenstad: drinken en ontspannen is dus een aangename activiteit in Innsbruck. De middeleeuwse straten van deze oude stad zijn een prachtig aangezicht en verschillende gebouwen sieren het stadsbeeld, zoals het bekende gebouw met het balkon met het gouden dak uit de 15e eeuw en de mooie Domkerk. De stad kent veel bijzondere oude architectuur, zoals ook de triomfboog en de Hofburg, maar ook bijzondere nieuwe architectuur, zoals de futuristische bouwwerken van Zaha Hadid. Ook het Ferdinandeum Museum is een bezoek waard, waarvan zowel architectuur als collectie interessant zijn.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Innsbruck vliegt u op het Innsbruck vliegveld. De luchthaven ligt op 4 kilometer afstand van het centrum, waar u snel en makkelijk kunt komen. Elk kwartier rijdt er een bus naar het station van Innsbruck. Met de bus bent u er binnen 20 minuten. Een taxi is iets prijziger, maar brengt u direct naar de plek van bestemming.

Boek uw vliegtickets naar Innsbruck

Benieuwd naar deze prachtige Oostenrijkse stad gelegen tussen het gebergte van de Alpen, waar het zowel 's zomers als 's winters goed vertoeven is? Vliegtickets.nl heeft de meest voordelige tickets en zet deze graag voor u op een rij. Zoek nu uw vliegtickets naar Innsbruck en reis af naar het gezellige Oostenrijk! 

Binnenkort vlieg je voordelig met KLM dankzij de KLM Werelddeal Weken 2019!

Lees verder
Verberg tekst