Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Engeland-Birmingham

Goedkope vliegtickets Birmingham

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Birmingham

Vliegtickets naar Birmingham

Met uw goedkope vliegtickets Birmingham vliegt u naar de West Midlands van het Verenigd Koninkrijk, in de volksmond ‘Brum’ genoemd. Deze op twee na grootste stad van Engeland heeft hoogtij dagen gevierd tijdens de Industriële Revolutie en de vele fabrieksschoorstenen die boven de stad uittorenen zijn daar getuigen van. Maar Birmingham heeft sindsdien ook een sterke ontwikkeling doorgemaakt en het industriële karakter wordt aangevuld door futuristische gebouwen, imponerende klassieke architectuur en een bruisend winkel- en uitgaansleven. Met uw vliegtickets Birmingham vliegt u naar een typisch Engelse en trendy stad waar u hartelijk wordt ontvangen door de ‘Brummies’.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegreis Birmingham

Birmingham kent een uitgebreid cultureel leven en heeft niet voor niets de reputatie van een modieuze en vooruitstrevende stad. Hier werden enkele muziekgrootheden geboren, waaronder Led Zeppelin. Veel festivals, theaters en galerieën sieren de stad en met uw vliegtickets Birmingham kunt u ook een aantal goede musea binnenstappen. In The Barber Institute of Fine Arts hangen werken van Picasso en van Gogh en in het Black Country Museum kan men het ‘oude Birmingham’ ervaren. Ook is Birmingham een van de betere vakantiebestemmingen om te winkelen. Het moderne winkelcentrum Bullring, in het centrum van de stad, leent zich daar uitstekend voor en ook Jewellery Quarter staat garant voor een geslaagde winkeltrip. Met uw goedkope vliegtickets Birmingham belandt u op een bijzondere en zeer originele bestemming!

Van en naar het vliegveld

Met uw vliegtickets Birmingham landt u op 13 kilometer afstand van het centrum op het internationale vliegveld van Birmingham. Om de 30 minuten vertrekt een bus voor terminal 1 en 2 en deze doet ongeveer 35 minuten over de rit naar het centrum. Nog sneller bent u met de trein, die er slechts een kwartier over doet. Vanaf het vliegveld neemt u eerst de Air Rail Link die om de twee minuten naar het treinstation rijdt. Vanaf hier vertrekken met grote regelmaat treinen naar het centrum. Ook kunt u de bekende ‘black cabs’ nemen die buiten de terminals te vinden zijn, houd dan wel rekening met een hoger prijskaartje. Dus wanneer u aankomt met uw vliegtickets Birmingham kunt u snel van de stad genieten.

Vliegtickets Birmingham vergelijken en boeken met Vliegtickets.nl

U kunt goedkoop reizen naar deze modieuze stad met een industrieel tintje; Birmingham is een unieke stad om te bezoeken. Uw goedkope vliegtickets Birmingham zullen u een heerlijk veelzijdige stedentrip bezorgen. Op Vliegtickets.nl kunt u vliegtickets vergelijken van alle top vliegmaatschappijen die u de laagste prijsgarantie aan kunnen bieden. Zo kunt u directe vliegtickets KLM en vliegtickets FlyBE boeken met Vliegtickets.nl. Boek nu uw vliegticket Birmingham en profiteer van de persoonlijke service van Vliegtickets.nl!