Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
goedkope-vliegtickets-lissabon

Eindhoven - Lissabon

Vanaf

Vluchten van Eindhoven naar Lissabon (EIN - LIS)

Woon je in het zuiden van ons kikkerlandje? Dan is de keuze om te vliegen van Eindhoven naar Lissabon een verstandige keuze. Vliegtickets van Eindhoven naar Lissabon zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Zo is het parkeren op het terrein van de luchthaven hier een stuk voordeliger. Bovendien hoef je niet zo lang van te voren aanwezig te zijn.

Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op de luchthaven van Eindhoven, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Eindhoven naar Lissabon

Er zijn meerdere airlines die vanaf de luchthaven van Eindhoven naar Lissabon vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia en KLM vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Lissabon. Vanaf Eindhoven vlieg je gemakkelijk naar de mooiste zonbestemmingen in Europa.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Lissabon wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Eindhoven naar Lissabon speciaal voor jou:

Vliegtijd Eindhoven Lissabon

In slechts 2 uur verplaats je je van Eindhoven naar Lissabon (zonder overstap). In deze 2 uur vliegtijd overbrug je 1.199 kilometer van Eindhoven naar het prachtige Lissabon. Wil je meer weten over Lissabon? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Lissabon

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Lissabon, en is vertrekken vanaf Eindhoven geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Lissabon te vliegen.

Alle luchthavens naar Lissabon

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Lissabon

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Lissabon