Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Bodrum, Turkey

Goedkope vliegtickets Bodrum

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Bodrum

Zoek je vliegtickets naar Bodrum? Vliegtickets.nl helpt je met het vinden van een airline die vanaf een vliegveld naar keuze naar deze Turkse vakantiebestemming gaat. De stad ligt tegenover het Griekse eiland Kos, waardoor je tijdens een bezoek aan Bodrum zelfs met de boot naar Griekenland gaat. Je bezoekt dan twee landen tijdens één vakantie!

Dit beleef je allemaal in Bodrum

Bodrum staat bekend als een bruisende badplaats en wordt ook wel ‘het Saint-Tropez van Turkije’ genoemd. Het is dé ideale vakantiebestemming als je graag naar het strand gaat, maar ook als je het nachtleven in wil duiken. Bodrum heeft bezienswaardigheden genoeg. Behalve het bezoeken van hippe tentjes en eetgelegenheden beleef je dit ook tijdens je vakantie in Bodrum:

  1. Het kasteel van Sint Petrus. Dit kasteel ligt op een schiereiland en is hét symbool van Bodrum. In de middeleeuwen beschermde dit indrukwekkende gebouw de stad tegen aanvallen van de piraten. Het kasteel is volledig te bezichtigen en ’s avonds is het prachtig verlicht, dus loop er dan zeker eens langs.
  2. De haven van Bodrum is een plek met veel toeristen en is ‘the place to be’ als je graag wilt genieten van een adembenemend uitzicht en lekker eten.
  3. Aquapark Dedeman is het eerste waterpark van Turkije. Met een oppervlak van 40.000 vierkante meter is het één van de grootste attracties in het land. Het park is open van mei tot en met oktober en is geweldig voor kinderen.

Van Amsterdam naar Bodrum vliegen

Wil je van Amsterdam naar Bodrum vliegen? Op vliegtickets.nl vind je verschillende vluchten naar Bodrum. Pegasus Airlines, Atlasglobal, Turkish Airlines; het is zomaar even een opsomming van airlines die naar deze enerverende stad gaan. Een voordeel van Schiphol is dat het heel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De trein stopt onder Schiphol en verschillende buslijnen stoppen zelfs voor de aankomsthal.

Van Eindhoven naar Bodrum vliegen

Je hoeft niet per se vanaf Schiphol naar Bodrum te vliegen als je vliegtickets naar Bodrum boekt. Het is namelijk ook mogelijk om een vlucht vanaf Eindhoven Airport te nemen. Eindhoven Airport is een luchthaven met diverse winkels en eetgelegenheden én het is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Ideaal als je in de omgeving van Brabant woont.

Goedkope vliegtickets naar Bodrum of naar andere Turkse bestemmingen

Weet je na het lezen van de ins en outs over Bodrum zeker dat je naar deze Turkse bestemming op vakantie wil? Of wil je toch nog even verder kijken? Klik op de volgende link en je komt op een pagina met allerlei populaire bestemmingen in Turkije. Je hoeft alleen maar in te vullen wanneer je wil vliegen en vanaf welke luchthaven je wil gaan. Vervolgens krijg je een overzicht van alle airlines. Omdat ook meteen alle prijzen zijn weergegeven, vind je ook nog eens heel eenvoudig het goedkoopste vliegticket. Dalaman, Adana, Izmir, Ankara; weet je het al? Of ga op vakantie naar Antalya. Je krijgt een overzicht van alle airlines richting deze grote, internationale badplaats via de volgende link.