Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Vliegen vanaf Brussel Airport

De beste deals voor vliegen vanaf Brussel Zaventem

Waarom vliegen vanaf Brussel Zaventem?

Brussels airport is een airport voor lijndienst- lowcost- en chartervluchten. Brussel Zaventem is het grootste vliegveld van België. Naast Brussel Zaventem is er nog een andere airport vlakbij Brussel, Brussels South Charleroi Airport. Vanaf Brussel South Charleroi Airport vlieg je naar meer dan 60 bestemmingen, voornamelijk zonbestemmingen. Vlieg vanaf Brussel Zaventem naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd voor een stedentrip, strandvakantie of verre reis. Brussels Airport is de thuisluchthaven van Brussels Airlines en TUI fly Belgium. De luchthaven van Brussel wordt in de volksmond ook wel Zaventem genoemd. Woon je in de grensstreek, dan is het zeker de moeite waard om de prijzen voor vliegen vanaf Brussel met andere vertrekluchthavens te vergelijken.

Bereik Brussel Airport

Met de auto zijn Brussel Zaventem en Charleroi prima te bereiken. Vanuit Eindhoven, Tilburg en Maastricht is het ongeveer een uur en een kwartier rijden naar Brussel Zaventem en zo’n 2 uur naar Charleroi. Op de vliegvelden zijn er voldoende goedkope mogelijkheden om je auto te parkeren. Brussels Airport is eveneens goed per trein bereikbaar.

Vliegen vanaf Brussels Airport is een feestje. Houd je niet van lang wachten op een airport? Op Brussels Airport hoef je je niet te vervelen. Hoe vroeg of laat je er ook bent; je kan altijd wel ergens terecht voor ontbijt, lunch of diner! En wil je nog even winkelen? Dat kan je op deze luchthaven ook zeker je hart ophalen, er valt genoeg te shoppen. Vertrekt je vlucht in de vroege ochtend en woon je niet in de buurt van luchthaven Zaventem of niet in België? Boek dan een overnachting in de buurt.

Kijk snel bij onze aanbiedingen en boek je goedkope vliegtickets vanaf Brussels Airport.

Wat zijn de belangrijkste redenen om vanaf luchthaven Brussel Zaventem te vliegen?

  • Heel veel goedkope vliegtickets
  • Vluchten naar meer dan 200 bestemmingen in Europa
  • Centrale ligging in België
  • Uitstekende bereikbaarheid met ov en auto
  • Gemakkelijk en goedkoop parkeren bij Brussel Zaventem
  • Veel shops, horecagelegenheden en gratis wifi

Vliegen vanaf Brussel Zaventem?