Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
De Big Ben in Londen

Stedentrip Engeland

Vanaf

Op stedentrip naar Engeland doe je in...

Meer weten over een stedentrip in Engeland?

Stedentrip Engeland

Engeland is ideaal voor een stedentrip. Tijdens een weekend Engeland kan je één stad bezoeken die je uitgebreid gaat bekijken of je gaat lekker city-hoppen. Er zijn genoeg interessante Engelse steden die door jou ontdekt willen worden. Je stedentrip Engeland start hier, bij Vliegtickets.nl. Let’s go?

Weekend Engeland

Het weekend is het perfecte moment om in Engeland te zijn. De meeste Engelsen hoeven dan ook niet te werken en zoeken massaal de grote steden op voor ontspanning: lekker shoppen, goed eten, het theater bezoeken en meer. Doe hier je voordeel mee, aangezien er in het weekend dus extra veel te beleven is in steden als Londen, Manchester, Liverpool, Newcastle, Birmingham en Oxford.

Stedentrip Engeland tips

Engeland heeft heel veel steden, dus de keuze is reuze. Welke steden zijn dan zeker een bezoek waard? Eigenlijk allemaal wel, maar hierbij enkele goede tips.

Londen

Allereerst is Londen natuurlijk dé stad die je moet bezoeken. Een weekend in de Engelse hoofdstad is veel te kort om alles te zien, maar een ritje in de London Eye, een wandeling over de Tower Bridge en een bezoek aan Buckingham Palace mogen niet ontbreken tijdens je citytrip Engeland. Daarnaast tref je in Londen meerdere interessante winkels en goede eetgelegenheden aan.

Manchester

Wil je een hele andere sfeer beleven, bezoek dan Manchester. Deze industriestad is minder luxe dan Londen, maar er is veel te zien wat zeker de moeite waard is. Bezoek de Manchester Town Hall op Albert Square, het belangrijkste plein van Manchester. Je treft hier een aantal standbeelden en monumenten aan. Vanaf het plein heb je een mooi centraal punt om de stad te verkennen. In het weekend worden er vaak markten of festivals op het plein gehouden. Ook het stadion van voetbalclub Manchester United, Old Trafford, is gaaf om te bezoeken tijdens je weekend in deze stad. Daarnaast biedt de stad je voldoende winkels, restaurants, musea en uitgaansgelegenheden om een heel weekend plezier van te hebben.

Oxford

Een andere aanrader is Oxford. Oxford is mooi te combineren met een bezoek aan Londen, aangezien de steden vlakbij elkaar liggen. Oxford is een studentenstad, met de beroemde Oxford University. De stad is ideaal te verkennen met de fiets, waardoor je veel van de stad ziet. Bezoek bijvoorbeeld Radcliffe Camera, de leeszaal van de universiteit die een bijzondere ronde vorm heeft. Ook Oxford Castle, een middeleeuws kasteel, moet je gezien hebben. Welke Engelse stad je ook kiest, overal valt genoeg te zien en te beleven.

Stedentrip Engeland aanbieding

Boek jij een last-minute stedentrip Engeland of plan je jouw stedentrip Engeland liever ver van te voren? Hoe dan ook, je goedkope stedentrip Engeland begint bij Vliegtickets.nl. Wij bieden je een overzicht van de aanbieders van de goedkoopste vluchten vanaf meerdere vliegvelden in Nederland naar de grote steden in Engeland. Maak je keuze voor een stad en geniet van een paar dagen Engeland.