Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Park Guell in Barcelona, Spanje

Doe energie op met een stedentrip in februari

Vanaf

De beste vluchten voor je stedentrip in februari

Stedentrip februari

De feestdagen zijn al even voorbij en de lente duurt nog even: februari is daarom de ideale maand om er even lekker tussenuit te gaan. Dus denk vast na over je stedentrip in februari 2022 en verheug je nu al. Heb je geen idee waar je reis naar toe moet gaan? Ontdek dan snel onze stedentrip in februari tips!

Weekendje weg in februari: profiteer van rust en lage prijzen

Van een stedentrip in februari kikker je lekker op. Een andere omgeving en een nieuwe cultuur geven weer frisse energie. Maar er is nog een goede reden om in februari op reis te gaan. Voor een stedentrip in de winter betaal je namelijk vaak minder dan in het zomerseizoen. Bovendien zijn er minder toeristen in februari, waardoor het rustiger is bij grote bezienswaardigheden. Dus wil je de San Marco basiliek in Venetië bezoeken, kunst bewonderen in het Musée du Louvre in Parijs of een rondje maken in de Londen Eye? Vermijd dan de zomerse drukte en ga een weekendje weg in februari! Daarbij is deze wintermaand een uitgelezen kans om alvast in een warmer oord van de lente te genieten.

Kies de juiste reis met deze stedentrip in februari tips

Om je te helpen bij je beslissing zijn hier enkele ideeën voor een stedentrip in februari:

  • Zoek de lentezon op: in een paar uur vliegen geniet je al van heerlijk lenteweer. Boek bijvoorbeeld een stedentrip naar Barcelona dat direct aan de Middellandse Zee ligt. Of ga voor de Atlantische Oceaan en reis af naar de sfeervolle Portugese hoofdstad Lissabon.
  • Geniet van zomerse temperaturen: heb je in februari al de zomer in je bol? Ga dan verder naar het zuiden. Wat denk je van het levendige Marokkaanse Marrakesh met zijn smalle straatjes en het zinderende plein Djemaa el Fna. Of geniet van paella en sangria in het zonnige Las Palmas op Gran Canaria.
  • Maak verre reizen: trek voordeel uit de voordelige vliegtickets in februari en ontdek een verre bestemming. Combineer bijvoorbeeld zon, zee en een boeiende cultuur met een citytrip naar Dubai. Of ga naar de andere kant van de wereld en wandel over het beroemde Venice Beach in Los Angeles.
  • Profiteer van de rust: zoals we het al zeiden, in februari is het rustiger bij grote bezienswaardigheden. Steden als Rome en Athene zijn dan ook een absolute februaritip!
  • Blijf dicht bij huis: zijn mooi weer en de meest beroemde must-sees van de wereld niet belangrijk voor jouw vakantie? Geniet dan van een sfeervolle Franse of Duitse stad, zoals Reims en Keulen. Doordat je korter reist, hou je geld over voor nog een citytrip in de zomer.

Boek eenvoudig stedentrip voor februari 2022

Houd rekening met carnaval bij het boeken van je vliegticket voor februari 2022! In februari vieren veel steden dit volksfeest. Hou jij wel van een party? Boek dan je trip juist in die periode. Zoek je liever de rust op? Ga dan op een ander tijdstip of naar een stad waar geen carnaval wordt gevierd. Wat je ook beslist? De goedkoopste en beste vluchten vind je via Vliegtickets.nl!