Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Nador, Maroc

Goedkope vliegtickets Nador

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Nador

Een gezellige sfeer, prachtige stranden en een uitbundige natuur in zoet- en zoutwaterlagunes. Is dat voor jou een reden om een vakantie in het Marokkaanse Nador te plannen? Deze handelsstad aan de Middellandse zee is vooral populair bij toeristen uit Marokko zelf, maar trekt ook meer en meer bezoekers uit Europa. Geniet naast Nador ook van mooie dagtrips naar andere bestemmingen. Boek jij je vliegtickets naar Nador op z’n voordeligst bij Vliegtickets.nl?

Airlines-vliegticketsnl-airplane-sky-sunset

Van Amsterdam naar Nador

Vanuit Nederland gaan er meerdere vluchten naar deze Marokkaanse stad, vanaf Amsterdam Schiphol Airport met één of meerdere keren overstappen. De kortste vlucht doet er zo'n 7 uur en 20 minuten over, waarbij je vanaf Amsterdam naar Casablanca vliegt. Vanaf daar vlieg je met een ander toestel door naar Nador.

Van Brussel naar Nador

Er gaan geen vluchten naar Nador vanaf andere Nederlandse luchthavens, maar je kunt er wel voor kiezen om vanaf Brussel of Düsseldorf te vliegen. In sommige gevallen kun je dan goedkoop vliegen naar Nador. Houd dan wel rekening met de kosten die je hebt voor het reizen met de auto, het openbaar vervoer of een aanvullende vlucht naar de betreffende luchthaven in België of Duitsland.

Nador, Maroc

Airlines naar Nador

Je eindbestemming is Luchthaven Nador gelegen bij de Marokkaanse stad Aɛarwi, op zo'n 20 kilometer van de havenstad Nador​. Bekende luchtvaarmaatschappijen die op de route van Amsterdam vliegen naar Nador zijn KLM, Iberia en Royal Air Maroc.

Vergelijk alle vluchten naar Nador

De beste aanbiedingen voor vliegtickets naar Nador

Of je nu je vakantie in Nador maanden van tevoren plant of pas op het laatste moment, bij Vliegtickets.nl profiteer je van interessante aanbiedingen. Niet alleen hebben we een compleet overzicht van goedkope vliegtickets naar Nador, we geven je ook de kans om extra voordelige last-minutes te boeken.

Waarom Nador?

Weet jij al wat Nador zo bijzonder maakt? We nemen je mee langs een paar highlights.

  • Nador is een paradijs voor liefhebbers van natuur en met name watervogels. Bewonder ooievaars, flamingo’s en diverse soorten reigers in de zoet- en zoutwaterlagunes bij Ras el Ma en Kariat Arekmane.
  • Ga naar het beschermde natuurgebied Gourougou en sta oog in oog met familiegroepen Berberapen. Geniet van het mooie uitzicht in dit bergachtige landschap.
  • Plan een dagtrip naar de Spaanse enclave Melilla. Het uitzicht vanaf de kaap is erg mooi en de koloniale Spaanse architectuur is bijzonder fotogeniek.
  • Ga een dagje naar Tangiers, geniet van de lokale markt en maak een oversteek per boot naar Gibraltar.

Van Amsterdam naar Nador vliegen

Elke dag gaan er vluchten naar Nador vanaf Schiphol Airport. De meeste vluchten van Amsterdam naar Nador vind je bij Royal Air Maroc en Air France. Vrijwel alle vliegreizen vanaf Schiphol kennen een overstap, maar in de zomermaanden is het mogelijk om een directe vlucht te boeken. Boek je vanaf Schiphol een vlucht met tussenstop, hou dan rekening met een reistijd tussen zeven en acht uur. Je landt op de internationale luchthaven van Nador, die ongeveer 24 km buiten de stadsgrenzen ligt. Om in Nador te komen ben je aangewezen op taxivervoer of je huurt een auto bij een van de verhuurbedrijven op het luchthavencomplex. Vanaf Schiphol vlieg je ook op andere bestemmingen in Marokko, zoals het mooie Casablanca.

Vanaf Eindhoven naar Nador reizen

Een aantal dagen per week, vooral in de lente en zomer, reis je met een directe vlucht van Eindhoven richting Nador. Een directe vlucht vanaf Eindhoven kent een reisduur van iets minder dan drieënhalf uur.  Reis je graag naar Marokko en geef je de voorkeur aan de luchthaven van Eindhoven? Vanaf Eindhoven Airport gaan wekelijks goedkope vluchten naar Fez, Oujda en Marrakech.

Boek je vliegtickets naar Nador bij Vliegtickets.nl

Boek je reis naar Nador snel, veilig én voordelig bij Vliegtickets.nl. Ken je onze voordelen al?

  • Wij werken onafhankelijk. Elke dag geven we je een compleet overzicht van alle mogelijke vluchten van elke luchtvaartmaatschappij.
  • Iedere dag vind je op onze last-minute pagina’s veel mogelijkheden om extra voordelig te vliegen.
  • Naast vliegtickets boek je bij ons ook aanbiedingen voor hotelverblijf of autohuur.
  • Ons boekingsproces is transparant en zeer snel

Let’s make it fly naar Nador?

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Nador?

De vluchttijd van Amsterdam naar Nador is 3 uur en 10 minuten.

Wat is het tijdsverschil met Nador?

In Nador is het 1 uur vroeger dan in Nederland.