Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Tanger

Vliegtickets Tanger

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Tanger

Gelegen aan de Straat van Gibraltar ligt de Marokkaanse stad Tanger. Deze multiculturele stad is belangrijk voor het verkeer tussen Europa en Afrika. Momenteel vindt er een economische heropleving plaats in Tanger, waardoor zich steeds meer mensen in de stad vestigen en het inmiddels een zeer levendig karakter heeft. Als één van de oudste steden van Marokko is het bovendien een erg mooie plek die veel laat zien van de cultuur en geschiedenis van het land. Met vliegtickets naar Tanger vlieg je naar het oude en authentieke Marokko.

De beste vluchten naar Tanger

Wat te doen in Tanger?

Tanger: de to-do’s

Het feit dat Tanger zo’n multicultureel karakter heeft, heeft al meerdere interessante personen naar de stad toegetrokken, zoals de kunstenaars Delacroix en Matisse en de band The Rolling Stones. Tanger is dan ook een belangrijk cultureel centrum waar op het gebied van kunst en cultuur veel te beleven valt. De vele cafés, theehuizen en barretjes getuigen van een kosmopolitische atmosfeer. Snuif de sfeer van de stad op en wandel over het Grand Socco plein met de typische Marokkaanse markt in de Medina, de binnenstad van Tanger. Fraaie musea zijn het museum voor Marokkaanse kunst en het Oudheidkundig museum. Ook vind je musea in het prachtige paleis de Kasba, wat tevens de mooie Sultantuin rijk is. Vanaf Place de Faro geniet je van een mooi uitzicht op de Medina en de haven en baai van Tanger.

Boek jouw vliegtickets naar Tanger

Gefascineerd door dit Marokkaanse culturele centrum? Op Vliegtickets.nl vind je de meest goedkope vluchten naar Tanger en ben je na enkele handelingen klaar om naar Marokko te reizen. Boek nu jouw vliegtickets naar Tanger!

Vliegen naar Tanger

Vliegen naar Tanger

De Marokkaanse havenstad Tanger ligt in het noorden van het land en is vanuit Nederland gemakkelijk met het vliegtuig te bereiken. Vliegen naar Tanger kan vanaf de luchthaven Schiphol, waar je onder meer met de trein heen reist. Met Air Arabia Maroc reis je direct naar het vliegveld van Tanger. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur.

Vlieg met overstap naar Tanger

Daarnaast is het mogelijk om met een overstap naar de stad te reizen. Deze vluchten naar Tanger worden onder meer uitgevoerd door Royal Air Maroc met een overstap in Casablanca. Een andere optie is om met de Spaanse prijsvechter Vueling te vliegen via het vliegveld van Barcelona. Met een overstap duurt de reis doorgaans 7 tot 11 uur.

goedkope-vliegtickets-tanger

Ontdek Tanger

De luchthaven van Tanger ligt zo’n 10 kilometer ten zuidwesten van de stad. Met een taxi duurt de rit naar het centrum iets minder dan 20 minuten. In de sfeervolle stad Tanger ontdek je vele prachtige bezienswaardigheden. Leer bijvoorbeeld meer over de geschiedenis in het Kasbah Museum, dwaal door de pittoreske straten van de medina of verken de buiten de stad gelegen Kaap Spartel, waar ook de bijzondere Grot van Hercules te vinden is.