Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken bij Austrian Airlines

Inchecken bij Austrian Airlines

Het is eindelijk zo ver! Jij bent al helemaal klaar om naar de luchthaven te gaan. Alleen is de vraag nu hoe laat je aanwezig moet zijn en waar kan je inchecken? Logische vragen. Wij helpen je daar graag bij!

(Online) inchecken bij Austrian Airlines

De snelste, makkelijkste en eenvoudige manier om in te checken? Dat doe je online. 47 uur voor vertrek mag jij online al inchecken. Dit kan via de website of je download de Austrian app. Hier is het mogelijk om al een stoel te selecteren en je boardingpass ontvang je op je telefoon. Zo vermijd je de rijen op de luchthaven.

Vergeten online in te checken? Geen zorgen. Het is altijd mogelijk om nog op het vliegveld in te checken. De snelste optie? De selfservice-kiosk. Hier check je helemaal zelf in met alleen je 6-karaktersboekingsnummer en identificatie. Voordat je het weet, heb je jouw boardingspass in handen. Als je toch wat meer assistentie wilt, kan je altijd nog geholpen worden bij de incheckbalie.

Als je alleen reist met handbagage en incheckt bij de selfservice-kiosk, dan kan je zo doorlopen. Heb je nog wel bagage? Dan lever je deze na het inchecken in bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden Austrian Airlines

 Online inchecken 47 uur voor vertrek
Incheck deadline 45 minuten voor vertrek

In het algemeen geldt het advies om ruim op tijd op het vliegveld te zijn. Paspoort- en veiligheidscontroles en het instappen duren soms langer dan verwacht. Als je te laat komt bij je gate, word je niet meer toegelaten in het vliegtuig. Dat wensen we niemand!