Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Austrian Airlines

Vlieg met Austrian Airlines vanaf Schiphol Amsterdam

Vliegtickets Austrian Airlines

Bij Vliegtickets.nl vergelijkt u het aanbod van vliegtickets Austrian Airlines met andere maatschappijen. Vind en vergelijk alle vliegtickets naar uw bestemming in één overzicht en ontdek de goedkoopste tarieven. Vliegtickets.nl helpt u graag zo snel mogelijk op weg.

Airliner uit de Alpen

Deze Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij heeft 91 toestellen van verschillende types Airbus en Boeing. Met het strategisch goed gelegen Wenen als thuishaven is Austrian Airlines een specialist in vluchten naar Midden- en Oost-Europa. Binnen Europa vliegt u met vliegtickets Austrian Airlines naar 41 bestemmingen en wereldwijd naar meer dan 130 bestemmingen. Binnen Nederland vertrekt u vanaf Schiphol Amsterdam.

Doneer miles

Met Austrian Airlines spaart u met het Miles & More programma als onderdeel van Lufthansa. Spaar miles met de aankoop van vliegtickets. De gespaarde miles kunnen ingewisseld worden voor upgrades, gratis vluchten of cadeau’s. En ander alternatief voor uw gespaarde miles is dat u met uw vliegtickets Austrian Airlines miles kunt doneren aan het goede doel, zoals het ‘Sponsorship Circle’ project voor betere medische voorzieningen in arme delen van India, of aan SOS kinderdorpen die wereldwijd in 133 landen actief is voor de opvang van 2 miljoen kinderen.

Lufthansa Group

Austrian Airlines is onderdeel van de Lufthansa Group en lid van de presticieuze Star Alliance waardoor het netwerk inclusief partner maatschappijen vele malen groter is. Star Alliance is de grootste alliantie van luchtvaartmaatschappijen in de wereld waar leden elkaar extra controleren op veiligheid en kwaliteit.

Goede redenen om met Austrian te vliegen:

  • Specialist in Centraal- en Oost-Europa
  • Zeer goede Businessclass
  • Sparen met Miles & More
  • Onderdeel van Lufhansa
  • Strategische ligging thuisbasis Wenen
Meer weten over :Inchecken