Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Budapest reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Budapest!

Vliegtickets naar Budapest

Met uw vliegtickets naar Budapest reist u af naar het wonderschone culturele hart van Centraal Europa. De Hongaarse hoofdstad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Donau en de afgescheiden stadsdelen Buda en Pest zijn door negen bruggen over de rivier met elkaar verbonden. De rivier en omringende bergen maken Budapest bovendien tot een mooie en romantische stad die voor velen een favoriete bestemming is. De stad kent fenomenale architectuur, tal van bezienswaardigheden en een ontwikkeld cultureel leven. Kortom, in Budapest is veel te beleven!

Bezienswaardigheden

De architectuur van Budapest kenmerkt zich door een mix van Barokke, Neoklassiekke en Art Nouveau gebouwen. De weelderige gebouwen geven de stad een sprookjesachtige karakter, en vanaf de terrassen langs de Donau of een van de omringende bergen is het een genot om van het uitzicht te genieten. De bruggen die de stad Budapest tot een geheel maken zijn van prachtig ontwerp, waarbij de Kettingbrug, de oudste brug van de stad, het hoogtepunt is. Het Parlementsgebouw, de Matthiaskerk en het Heldenplein zijn slechts enkelen van de vele trekpleisters van de stad. Ook de musea, koffiehuizen en badhuizen horen bij een bezoek aan Budapest. Bovendien maken de vele festivals, zoals het beroemde Sziget Festival, Budapest tot een levendige en populaire bestemming.

Van en naar het vliegveld

Vliegtickets naar Budapest brengen u naar Budapest Ferihegy, het grootste vliegveld van Hongarije. Het vliegveld ligt op 16 kilometer afstand van het centrum. Met de trein bereikt u in circa 30 minuten de stad en kaartjes zijn verkrijgbaar bij terminal 1. Een andere optie is het nemen van de pendelbussen. Deze zijn 24 uur per dag beschikbaar en vertrekken als er acht tot tien personen in zitten. Ook gaat er elke 30 minuten een reguliere bus die in verbinding staat met het metronetwerk dat naar het centrum van Budapest leidt.

Boek uw vliegtickets naar Budapest

Budapest is een stad uit duizenden, de parel van Centraal Europa. Geniet van de goede service van Vliegtickets.nl en boek uw tickets naar Budapest!

Lees verder
Verberg tekst