Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Weeze Airport

Goedkoop vliegen vanaf Weeze Airport met:

Waarom vliegen vanaf Weeze Airport?

Nederlanders vliegen graag vanaf Weeze Airport. En dat is helemaal niet zo gek, want het vliegveld ligt net over de grens in Duitsland. Vooral passagiers uit het zuidoosten van Nederland maken gebruik van Weeze Airport. Met de auto ben je binnen no-time op het vliegveld in Weeze. Daarnaast is het heel gemakkelijk om te parkeren voor de deur van Weeze Airport. Ook met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk af naar de luchthaven. Let dan wel op dat je van tevoren alles goed inplant. Zodat je je vlucht niet mist. Het is mogelijk om met de trein en bus te komen.
Let op: verwar Weeze Airport niet met Düsseldorf Airport. Uit persoonlijke ervaring: je vlucht halen als je op het verkeerde vliegveld staat; het is mogelijk. Maar of je er zonder verkeersboete vanaf komt…

Vliegen vanaf Weeze Airport

De grootste luchtvaartmaatschappij die vanaf Weeze Airport vliegt, is Ryanair. Vanaf Weeze Airport vlieg je naar ruim 40 Europese bestemmingen. Zo zoek je de zon op in Spanje met een zonvakantie naar Madrid, ontdek je het prachtige Marrakech of ga op stedentrip naar Londen. Dit alles met goedkope vliegtickets!
Bespaartip: vliegen vanaf Weeze Airport staat gelijk aan goedkopere vluchten in de vakantieperiodes. De vakantieperiodes in Duitsland lopen namelijk niet tegelijkertijd met die van in Nederland.

Nog meer voordelen:
– Voor de deur parkeren
– Kort voor vertrek inchecken
– Snel bij je gate
– Beschikt over winkels, bars en restaurants

Vlieg ook vanaf… :
Schiphol Airport (Amsterdam)
Eindhoven Airport
Rotterdam The Hague Airport
Groningen Airport Eelde
Brussel Zaventem
Düsseldorf Airport

Vlieg naar:

Fez, Morocco

v.a.

v.a.

En naar:

Goedkope vliegtickets Faro

v.a.

v.a.

Hoe reis ik vanuit Nederland naar Weeze Airport?

Auto: het makkelijkst is toch wel om met de auto vanuit Nederland naar Weeze Airport te rijden. Vanuit Arnhem ben je in 45 minuten op Airport Weeze. Dit geldt ook als je vanuit Venlo komt rijden. Kom je vanuit Eindhoven? Dan ben je er binnen een uur. Vooral voor mensen uit het zuidoosten raden wij het aan om te vliegen vanaf Weeze Airport. Het parkeren met de auto gaat gemakkelijk. Je staat zo in de aankomst- en vertrekhal. Je kiest er dan voor om kort of lang te parkeren. Reserveer hier direct je plekje!

Trein: het is mogelijk om met de trein naar Weeze Airport te komen. Of nou ja, het is mogelijk om de trein naar Weeze, Goch of Kevelaer te nemen. Vanaf daar neem je de bus naar Weeze Airport. De busrit duurt dan hooguit nog een kwartier. Je treinticket boek je via NS International.

Bus: de bus nemen is ook mogelijk. Er rijden directe bussen vanuit Arnhem, Nijmegen of Venlo. Deze vertrekken de gehele dag door naar Weeze Airport. Je moet hier van tevoren wel reserveren, dus vergeet dat niet! Ga je met de bus? Plan dan van tevoren alles goed in. Zodat je precies op tijd bent op Weeze Airport. Houd altijd rekening dat je met de bus vertraging kan oplopen.
Tip: plan je route vanuit huis tot aan Weeze Airport online en kom niet voor verrassingen te staan.

Faciliteiten van Weeze Airport
Vliegen vanaf Weeze Airport; dat is dus sowieso een goed idee! En aan de faciliteiten van het vliegveld zou het in ieder geval ook niet liggen. Vroeg op weg? Dan vind je op meerdere plekken wel een bakje koffie. In de vertrekhal zit het Panaroma Terras waar je nog even snel een hapje eet. In het Gate Café geniet jij van een Italiaanse bite. Wil je liever even een pre-vakantie-drankje doen? Dat kan bij Carlsberg Lounge & Terrace.

Als je erg vroeg moet vliegen en je wilt overnachten in de buurt van Weeze Airport is dit ook mogelijk. Er is geen hotel aanwezig op de luchthaven zelf, maar in de directe omgeving vind je wel het Best Deal Airporthotel. Op de website van Weeze Airport vind je nog een selectie van hotels in de regio. Ben jij nog wat vergeten voor je vakantie? Dan doe je je laatste inkopen op Weeze Airport. Zo vergeet je nooit meer je zonnebrandcrème, want die koop je gewoon nog op het vliegveld.