Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Faro reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Faro!

Vliegtickets naar Faro

Faro is een mooie en rustige stad in het zuiden van Portugal. Vliegtickets naar Faro betekenen voor velen een ontdekkingstocht door de prachtige Algarve, waar de stad een toegangspoort tot is. Maar ook Faro zelf is een bezoek waard. Deze stad kent een lange geschiedenis die zichtbaar is in de bijzondere architectuur; een charmante haven, parken, pleinen en gezellige terrasjes geven de stad een eigen en lokaal karakter. Ook het strand is makkelijk te bereiken. Kortom, naast de prachtige omgeving, heeft de stad Faro ook een eigen aantrekkingskracht.

Bezienswaardigheden

Vanuit Faro is het erg makkelijk de omliggende omgeving van de Algarve in te trekken en naar een van de prachtige Portugese stranden af te reizen. In Faro zelf is ook een hoop te ontdekken, zoals het bruisende uitgaansleven en het gezellige straatleven. Bovendien kent de stad mooie architectuur, zoals de stadsmuur om de oude stad van Faro heen en de kathedraal uit de 13e eeuw. Naast meerdere fraaie kerken, zoals de kerk van Sao Pedro, zijn ook het centrale plein met de obelisk en Romeinse ruïnes uit de 2e en 3e eeuw bijzondere bezienswaardigheden. Bezoek ook het schiereiland Praia de Faro met de hoge klokkentoren. Of reis naar het beschermde natuurgebied ten zuiden van Faro waar bijzondere flora en fauna te zien is. Vliegtickets boeken naar Faro brengt u gegarandeerd een afwisselende en zonnige vakantie!

Van en naar het vliegveld

Het internationale vliegveld van Faro is het belangrijkste vliegveld van de Algarve en ligt op zeven kilometer ten westen van Faro. Met het openbaar vervoer kunt u enkel met de bus het centrum bereiken. Er rijden dagelijks ieder half uur bussen richting het centrum. Bovendien kunt u vanaf het vliegveld ook met de bus naar andere toeristenplaatsen in de omgeving. Een auto huren, wat op het vliegveld kan, is ook een goede manier om richting Faro te reizen vanaf het vliegveld en natuurlijk de verdere omgeving te ontdekken.

Boek uw vliegtickets naar Faro

Faro is niet alleen de toegangspoort tot de Portugese Algarve maar ook een bijzondere bestemming om te ontdekken. Geniet van de goede service van Vliegtickets.nl en boek nu uw vliegtickets naar Faro!

Lees verder
Verberg tekst