Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Lissabon reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Lissabon!

Vliegtickets naar Lissabon

Nabij de Atlantische kust prijkt de hoofdstad van Portugal: Lissabon. Gelegen aan de monding van de Taag, tegen een decor van heuvels, is de stad een lust voor het oog. Lissabon kenmerkt zich door de veelzijdige wijken en de beschilderde huizen met de typische rode dakpannen. De boulevards en pleinen geven de stad een grootstedelijke allure, terwijl de wirwar van steegjes de stad een intieme sfeer geven. De klanken van de traditionele Portugese fadomuziek dragen bij aan een warme en unieke sfeer. Boek nu uw vliegtickets naar Lissabon en ontdek de schoonheid van deze mediterraanse stad.

Bezienswaardigheden

Met uw vliegticket naar Lissabon bent u verzekert van een verblijf vol cultuur en kunst. Gotische kathedralen, kloosters en musea vormen een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van Lissabon. Zo zijn het Hiëronymietenklooster Mosteiro dos Jerónimos en de Torre de Belém werelderfgoed en herbergt het Museu Nacional de Arte Antiga werk van kunstenaars als Albrecht Dürer en Rembrandt. Een belangrijke bezienswaardigheid is ook de oude volkswijk Alfama, waar de iconische antieke tram door rijdt en waar de wirwar van straatjes uw hoofd doet duizelen. Ook de wijk Bairro Alto met de vele restaurants en cafes, waar uitgebreid van het nachtleven genoten kan worden, mag u niet missen. Een dagtrip buiten de stad is ook zeker een aanrader, bijvoorbeeld een uitstapje naar de prachtige bergachtige regio Sintra.

Van en naar het vliegveld

Op slechts 7 kilometer afstand van het stadscentrum ligt het vliegveld van Lissabon, genaamd Portela Airport. Het is dus makkelijk binnen afzienbare tijd het centrum te bereiken. De voordeligste manier is met de bus. Iedere twintig minuten vertrekt een Aerobus vanaf buiten de aankomsthal richting centrum. Ook zijn daar verschillende lokale bussen te vinden die passagiers naar het centrum brengen. Een iets duurdere optie - maar wel de meest snelle - is uiteraard een taxi nemen. Deze zijn te vinden bij de aankomsthal en de vertrekhal. Of nu al vooraf te reserveren.

Boek uw vliegtickets naar Lissabon

Boek uw vliegtickets naar Lissabon, pak uw koffer in en vertrek! Ervaar de optimale service van vliegtickets.nl en vlieg moeiteloos naar deze mediterraanse en sfeervolle stad.

Vliegtickets.nl Blog Lissabon

Een vliegticket Lissabon in uw bezit? Ontdek onze Lissabon tips:
- Vliegtickets.nl op stedentrip naar Lissabon.

Lees verder
Verberg tekst