Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Zurich reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Zurich!

Vliegtickets naar Zürich

Zürich is het economische centrum van Zwitserland, de handelsplaats voor goud en de plek waar elke belangrijke bank gevestigd is. Maar naast deze financiële aantrekkingskracht heeft de stad ook veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur en is het een ideale bestemming voor een stedentrip. Met uw vliegtickets naar Zürich reist u naar een stad met een rijke historie en uitstekende musea. De stad ligt prachtig aan het Meer van Zürich en met helder weer zijn de besneeuwde bergtoppen van de Alpen zichtbaar. Het bruisende uitgaansleven maakt de stad tevens tot een trendy bestemming.

Bezienswaardigheden

De Altstadt is de prachtige oude binnenstad van Zürich met monumentale gebouwen, pittoreske huizen en middeleeuwse stegen. De stad huisvest een aantal fenomenale kerken, waarvan de Fraumünster, St. Peter Kirche en de Grossmünster de absolute hoogtepunten zijn. Meerdere gebouwen in het centrum, zoals het Rathaus, en de vele kunstwerken in de openbare ruimte, maken de binnenstad tot een lust voor het oog. Musea als de Kunsthalle Zürich en het Kunsthaus Zürich vestigen prachtige kunstschatten van oude meesters en hedendaagse kunstenaars. Als de stad waar het Dadaisme ontstond, ontbreekt deze avant-gardistische kunst niet aan de collecties en is de erfenis van dit vrije denken nog altijd merkbaar in de stad.

Van en naar het vliegveld

Op slechts 12 kilometer van het centrum ligt het vliegveld, de eindbestemming van uw vliegtickets naar Zürich. Op verschillende manieren kunt u de korte tocht naar de stad afleggen. Vanaf het vliegveld vertrekt er iedere tien minuten een trein vanaf het vliegveld naar het centrum. De reis duurt slechts tien minuten. Ook is het mogelijk een bus te nemen vanaf het vliegveld richting het centrum. Daarnaast zijn er ook goede busverbindingen naar andere locaties in Zwitserland. Een taxi kost iets meer dan de trein of de bus, maar brengt u uiteraard direct naar de plek van bestemming.

Boek uw vliegtickets naar Zürich

Zürich biedt veel meer dan onderdak aan de grootste banken ter wereld; prachtige kerken en musea maken de stad tot een cultuurhistorisch paradijs met een trendy atmosfeer. Geniet van de goede service van Vliegtickets.nl en bestel uw vliegtickets naar Zürich

Lees verder
Verberg tekst