Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Genève - Zwitserland, Zwitserland, Skyline, Stadsbeeld, Europa

Goedkope vliegtickets Genève

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Genève

Vliegtickets naar Genève

Genève ligt in het Franstalige deel van Zwitserland en is na Zürich de grootste stad van het land. De plaats is met name bekend door het enorme Meer van Genève, waardoor het een geliefde vakantiebestemming is geworden. Maar naast het prachtige meer heeft deze Zwitserse stad nog veel meer te bieden. Vliegtickets naar Genève brengen u naar deze rustige stad met mooie kerken, groene parken en bijzondere musea. Bovendien huisvest de stad veel belangrijke internationale organisaties, zoals de Verenigde Naties en onderzoeksinstellingen, zoals CERN. Dit maakt de stad als bestemming nog veelzijdiger en interessanter.

Bezienswaardigheden

Genève is een attractie op zich door de mooie ligging aan het meer. Door de groene parken die aan het meer grenzen kunt u er ook goed wandelen. Op de grens tussen het meer en de rivier de Rhône spuit een spectaculaire fontein tot 140 meter hoogte water de lucht in. De binnenstad wordt gesierd door indrukwekkende architectuur, zoals de Sint-Pieterskathedraal, en interessante musea, zoals het Museum voor Moderne Kunst en een museum over de geschiedenis van het Rode Kruis. De multiculturele wijk Les Pâquis biedt een ander perspectief op de stad. Naast een gigantisch waterparadijs zijn in deze wijk veel gezellige restaurants en nachtclubs te vinden. Uw vliegticket naar Genève staat garant voor een veelzijdige uitstap!

Van en naar het vliegveld

Het kleine en efficiënte vliegveld van Genève ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van het centrum. Door de kleine afstand en het uitstekend geregelde openbaar vervoer is het centrum van de stad snel en makkelijk te bereiken. Vijf keer per uur vertrekt er een trein richting het centrum die maar iets meer dan 5 minuten over de rit doet. Hoewel de trein de beste optie is, is het centrum ook prima bereikbaar met de bus, waarvan meerdere lijnen richting centrum rijden. Uiteraard staan er ook taxi’s buiten de terminals te wachten, maar deze zijn vrij prijzig.

Boek uw vliegtickets naar Genève

Op Vliegtickets.nl vindt u met gemak de meest interessante aanbiedingen voor een reis naar Genève. Boek nu uw vliegtickets naar Genève en geniet van deze prachtige Zwisterse stad aan het beroemde meer.