Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Sofia

Goedkope vliegtickets Sofia

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia

Met uw vliegtickets naar Sofia reist u naar de hoofdstad van Bulgarije. Een stad die niet platgelopen is door toeristen, maar wel degelijk veel te bieden heeft. Deze Balkanstad heeft een uniek karakter door de zowel Oosterse als Westerse architectuur en cultuur. Het heeft een levendige atmosfeer met veel culturele activiteiten op de agenda en ook zijn er fraaie musea te vinden. Sofia wordt geschaduwd door het prachtige Vitosja gebergte en in de omgeving zijn veel mineraal- en thermische bronnen te vinden. Reis naar Bulgarije en bezoek het mooie Sofia, een kosmopolitische stad in ontwikkeling.

Bezienswaardigheden

Het stadsbeeld van Sofia wordt gekenmerkt door één van de grootste Orthodoxe kerken ter wereld, de Alexander Nevski-kathedraal. Deze kerk is gebouwd voor de Russische bevrijders van 1878. Het oudste gebouw van de stad is de Sint Joris-kerk, een prachtige cirkelvormige kerk. Ook is één van de oudste moskeeën van Europa in Sofia te vinden, de Banya Bashi-moskee die dateert uit 1576. Een bijzondere kerk is de kerk van Boyana die op de Werelderfgoedlijst te vinden is. In Sofia vindt u ook de Centrale Mineraalbaden, een prachtige openbare badplaats waar u heerlijk kunt badderen voor een moment van ontspanning tijdens uw vakantie. Interessante musea zijn het Nationaal Geschiedenismuseum, met een verzameling Thrasische kunst en de Nationale Kunstgalerij in het voormalige Koninklijk Paleis. Boek nu uw vliegtickets naar Sofia en kom cultuur opsnuiven in deze prachtige stad!

Van en naar het vliegveld

Uw vliegtickets naar Sofia brengen u naar het internationale vliegveld van Sofia, wat op ongeveer zes kilometer ten oosten van het centrum ligt. Ieder kwartier rijdt buslijn 84 naar het stadscentrum, de rit duurt ongeveer 20 minuten. Voor de aankomsthal staan ook taxi’s klaar om u naar uw verblijfplaats te brengen. Aan te raden is om een taxi van het bedrijf OK Supertrans te nemen. Een auto huren is ook een optie, op het vliegveld vindt u verschillende autoverhuurbedrijven.

Boek uw vliegtickets
naar Sofia

Vliegtickets.nl helpt u graag op weg naar het mooie Sofia door de meest actuele en voordelige vluchten voor u op een rij te zetten. Boek nu uw vliegtickets naar Sofia en ontdek Bulgarije!