Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
De Big Ben in Londen

Amsterdam - Londen

Vanaf

Vluchten van Amsterdam naar Londen (AMS - LON)

Vliegen van Amsterdam naar Londen is een slimme keuze. De goede bereikbaarheid van Schiphol (zowel met het openbaar vervoer als met de auto), gratis Wi-Fi op de luchthaven en de enorme keuze aan belastingvrije winkels, maken de luchthaven populair bij alle typen reizigers.

Voor een vlucht naar Londen dien je twee uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op Schiphol, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Amsterdam naar Londen

Er zijn meerdere airlines die vanaf Schiphol naar Londen vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en easyJet vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Londen.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Londen wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Amsterdam naar Londen speciaal voor jou:

Vliegtijd Amsterdam Londen

In slechts 1 uur verplaats je je van Amsterdam naar Londen (zonder overstap). In dit ene uur vliegtijd overbrug je 338 kilometer van onze mooie hoofdstad naar het prachtige Londen. Wil je meer weten over Londen? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Londen

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Londen, en is vertrekken vanaf Amsterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Londen te vliegen.

Alle luchthavens naar Londen

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Londen

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Londen

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Londen