Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
De Big Ben in Londen

Rotterdam - Londen

Vanaf

Vluchten van Rotterdam naar Londen (RTM - LON)

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is de keuze om te vliegen van Rotterdam naar Londen een slimme keuze. Vliegtickets van Rotterdam naar Londen zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Zo is het parkeren op het terrein van de luchthaven hier een stuk voordeliger. Bovendien hoef je niet zo lang van te voren aanwezig te zijn.

Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op de luchthaven van Rotterdam, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Rotterdam naar Londen

Doordat de luchthaven van Rotterdam wat kleiner is, zijn er ook minder airlines die vanaf Rotterdam naar Londen vliegen. British Airways vliegt wel via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Londen. Vanaf Rotterdam vlieg je gemakkelijk naar de mooiste bestemmingen in Europa.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Londen wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Rotterdam naar Londen speciaal voor jou:

Vliegtijd Rotterdam Barcelona

In slechts 55 minuten verplaats je je van Rotterdam naar Londen(zonder overstap). In dit kleine uur vliegtijd overbrug je 310 kilometer van Rotterdam naar het prachtige Londen. Wil je meer weten over Londen? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Londen

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Londen, en is vertrekken vanaf Rotterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Londente vliegen.

Alle luchthavens naar Londen

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Londen

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Londen

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Londen