Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Alicante

Amsterdam - Alicante

Vanaf

Vluchten van Amsterdam naar Alicante (AMS - ALC)

Vliegen van Amsterdam naar Alicante is een slimme keuze. De goede bereikbaarheid van Schiphol (zowel met het openbaar vervoer als met de auto), gratis Wi-Fi op de luchthaven en de enorme keuze aan belastingvrije winkels, maken de luchthaven populair bij alle typen reizigers.

Voor een vlucht naar Alicante dien je twee uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op Schiphol, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Amsterdam naar Alicante

Er zijn meerdere airlines die vanaf Schiphol naar Alicante vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Vueling vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Alicante.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Alicante wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Amsterdam naar Alicante speciaal voor jou:

Vliegtijd Amsterdam Alicante

In slechts 2 uur en 35 minuten verplaats je je van Amsterdam naar Alicante (zonder overstap). In deze 2,5 uur vliegtijd overbrug je 1.615 kilometer van onze mooie hoofdstad naar het prachtige Alicante. Wil je meer weten over Alicante? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Alicante

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Alicante, en is vertrekken vanaf Amsterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Alicante te vliegen.

Alle luchthavens naar Alicante

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Alicante

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Alicante

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Alicante