Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Alicante

Rotterdam - Alicante

Vanaf

Vluchten van Rotterdam naar Alicante (RTM - ALC)

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is de keuze om te vliegen van Rotterdam naar Alicante een slimme keuze. Vliegtickets van Rotterdam naar Alicante zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Zo is het parkeren op het terrein van de luchthaven hier een stuk voordeliger. Bovendien hoef je niet zo lang van te voren aanwezig te zijn.

Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op de luchthaven van Rotterdam, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Rotterdam naar Alicante

Doordat de luchthaven van Rotterdam wat kleiner is, zijn er ook minder airlines die vanaf Rotterdam naar Alicante vliegen. Transavia vliegt wel via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Alicante. Vanaf Rotterdam vlieg je gemakkelijk naar de mooiste zonbestemmingen in Europa.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Alicante wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Rotterdam naar Alicante speciaal voor jou:

Airlines

Vliegtijd Rotterdam Alicante

In slechts 2 uur en 25 minuten verplaats je je van Rotterdam naar Alicante (zonder overstap). In deze 2,5 uur vliegtijd overbrug je 1.517 kilometer van Rotterdam naar het prachtige Alicante. Wil je meer weten over Alicante? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Alicante

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Alicante, en is vertrekken vanaf Rotterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Alicante te vliegen.

Alle luchthavens naar Alicante

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Alicante

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Alicante

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Alicante