Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Málaga

Rotterdam - Málaga

Vanaf

Vluchten van Rotterdam naar Málaga (RTM - AGP)

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is de keuze om te vliegen van Rotterdam naar Málaga een slimme keuze. Vliegtickets van Rotterdam naar Málaga zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Zo is het parkeren op het terrein van de luchthaven hier een stuk voordeliger. Bovendien hoef je niet zo lang van te voren aanwezig te zijn.

Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op de luchthaven van Rotterdam, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Rotterdam naar Málaga

Doordat de luchthaven van Rotterdam wat kleiner is, zijn er ook minder airlines die vanaf Rotterdam naar Málaga vliegen. Transavia vliegt wel via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Málaga. Vanaf Rotterdam vlieg je gemakkelijk naar de mooiste zonbestemmingen in Europa.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Málaga wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Rotterdam naar Málaga speciaal voor jou:

Airlines

Vliegtijd Rotterdam Málaga

In slechts 2 uur en 50 minuten verplaats je je van Rotterdam naar Málaga (zonder overstap). In deze kleine 3 uur vliegtijd overbrug je 1.841 kilometer van Rotterdam naar het prachtige Málaga. Wil je meer weten over Málaga? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Málaga

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Málaga, en is vertrekken vanaf Rotterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Málaga te vliegen.

Alle luchthavens naar Málaga

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Málaga

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Málaga

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Málaga