Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Málaga

Amsterdam - Málaga

Vanaf

Vluchten van Amsterdam naar Málaga (AMS - AGP)

Vliegen van Amsterdam naar Málaga is een slimme keuze. De goede bereikbaarheid van Schiphol (zowel met het openbaar vervoer als met de auto), gratis Wi-Fi op de luchthaven en de enorme keuze aan belastingvrije winkels, maken de luchthaven populair bij alle typen reizigers.

Voor een vlucht naar Málaga dien je twee uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op Schiphol, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Amsterdam naar Málaga

Er zijn meerdere airlines die vanaf Schiphol naar Málaga vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Vueling vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Málaga. Heb je even iets minder te besteden, vlieg dan met onder andere Air Europa en Lufthansa met een tussenstop naar Barcelona.  Je bent dan iets langer onderweg, maar bespaart hier wel aanzienlijk mee.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Málaga wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Amsterdam naar Málaga speciaal voor jou:

Vliegtijd Amsterdam Málaga

In slechts 2 uur en 55 minuten verplaats je je van Amsterdam naar Málaga (zonder overstap). In deze kleine 3 uur vliegtijd overbrug je 1886 kilometer van onze mooie hoofdstad naar het prachtige Málaga. Wil je meer weten over Málaga? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Málaga

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Málaga, en is vertrekken vanaf Amsterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Málaga te vliegen.

Alle luchthavens naar Málaga

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Málaga

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Málaga

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Málaga