Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Torremolinos aan de Middellandse Zee

Geniet van de Spaanse zon met een last-minute naar Torremolinos

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute naar Torremolinos

Last-minute Torremolinos

Wie een beetje Spaans kent, snapt het direct: aan de Costa del Sol schijnt de zon. Aan deze Zuid-Spaanse kuststreek ligt ook, op maar een kwartier rijden van de luchthaven van Málaga, de bruisende badplaats Torremolinos. Vanaf Schiphol vlieg je hier al in ruim tweeënhalf uur naartoe. Dus grijp je kans met een last-minute naar Torremolinos en geniet snel van de Spaanse zon!

Ontdek de voordelen van een last-minute vakantie naar Torremolinos

Behalve het heerlijke klimaat zijn er nog veel meer goede redenen om last-minute vakantie naar Torremolinos te boeken:

  • Een gigantische boulevard: hou jij ervan om ’s avonds langs terrasjes te flaneren? Of trek jij het liefst ’s morgens vroeg je sportschoenen aan voor een run met uitzicht op zee? Van de Paseo Marítimo krijg je dan vast nooit genoeg. Deze strekt zich uit van het Saltillo strand tot en met Los Álamos strand. De boulevard is daardoor vanuit alle delen van de stad makkelijk te bereiken. Je loopt gewoon richting zee!
  • Prachtige stranden: zon, zee en strand, dat zijn de kenmerken van Zuid-Spanje. Een last-minute in Torremolinos geeft je dat allemaal. Ga bijvoorbeeld naar het goudgele zandstrand La Carihuela. Dit is de plek waar in de jaren 50 en 60 wereldberoemde sterren als Grace Kelly en Frank Sinatra ook graag gingen chillen in de zon. Of zoek het strandvertier meer in het centrum van Torremolinos en ga naar El Bajondilla of Playamar. Het verst van het centrum ligt Los Álamos. Dit 60 meter brede en 1,5 kilometer lange strand is ook populair door de goede restaurants en coole clubs.
  • De Spaanse keuken: wie van lekker eten houdt, denkt vast bij een vakantie naar Spanje aan tapas. Maar Torremolinos heeft op culinair gebied nog zoveel meer te bieden. Topkoks hebben de badplaats ontdekt waardoor je er ook de moderne Spaanse cuisine probeert. Verder bieden de ruim 250 eetgelegenheden ook de traditionele Spaanse keuken. Tapas heeft Torremolinos ook genoeg. Twee keer per jaar is er zelfs een speciaal tapasevenement: de Ruta de la Tapa en de Ruta de la Tapa de la Abuela.
  • Het Ravijn van de Wolf: de prachtige Spaanse natuur ligt vlak bij Torremolinos. Onderbreek daarom een keer je strandvakantie en ga naar het natuurgebied La Cañada del Lobo, ofwel Het Ravijn van de Wolf. Hier vind je een netwerk aan paden die dwars door het gebied gaan. Leef je hier sportief uit en vergeet ook niet om naar de Mirador De La Cañada del Lobo te gaan. Dit uitkijkpunt biedt je namelijk een geweldig uitzicht over de Costa del Sol.

Kies uit fantastische last-minute naar Torremolinos deals

Van je reisbudget geef je vast zo min mogelijk uit aan je vliegticket. Hou daarom de last-minute deals van Vliegtickets.nl in de gaten. Hier zijn alle actuele aanbiedingen van allerlei verschillende airlines. Zo vind je snel een goedkope last-minute naar Torremolinos.

Boek snel een last-minute reis naar Torremolinos

Wil je nu direct de Spaanse zon opzoeken? En genieten van de heerlijke Spaanse cultuur en gastronomie? Kies dan nu een last-minute naar Spanje en ontdek het gezellige Torremolinos! Vlieg nu naar Málaga en binnen no-time zit jij aan de tapas in deze Spaanse stad.