Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope British Airways-vliegtickets

Vanaf

De beste British Airways-vliegtickets

Vanuit Londen vliegt British Airways naar maar liefst 188 bestemmingen wereldwijd. De airline maakt deel uit van de luchtvaartalliante Oneworld. Samen met deze partners vliegt British Airways naar meer dan 600 bestemmingen over de gehele wereld. Het is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die naar alle continenten vliegt! Ben jij op zoek naar vliegtickets van British Airways, maar je hebt nog wat inspiratie nodig? Je vindt de beste British Airways-vliegtickets gemakkelijk op Vliegtickets.nl.

British Airways-topbestemmingen wereldwijd

Alles over British Airways

Wat begon als Aircraft Transport & Travel in 1919 kennen we nu zo’n 100 jaar later als British Airways. Na een aantal fusies en naamsveranderingen kreeg de luchtvaartmaatschappij in 1974 dan ook écht de naam British Airways. Dit kwam voort uit de fusie tussen British Overseas Airways Corporation en British European Airways. Hedendaags heeft de airline haar eigen terminal op London Heathrow en vliegt ze naar maar liefst 170 bestemmingen in 70 landen wereldwijd. BA is oprichter van de OneWorld Alliance en lid van IATA. In 2018 heeft British Airways de award van Skytrax voor ‘Best Cabin Crew in the UK’ gewonnen. Bij British Airways heb je genoeg keuze voor jouw vliegtickets!

Laatste update: september 2018

Goede redenen om met British Airways te vliegen

  • Spaar voor extra’s met BA Executive Club
  • Lid van OneWorld Alliance en IATA
  
  • Vliegt naar 170 bestemming in 70 landen wereldwijd
  • Een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld

Wist je dit? British Airways:

  • bracht in 2012 de Olympische vlam naar Londen in de A319 genaamd ‘Firefly’.
  • vierde in oktober 2016 de 30ste verjaardag van de Dreamflight. Ze deed dit door 200 gehandicapte kinderen naar Florida te vliegen voor een 10-daagse trip.
  • haar eerste internationale vlucht ging van Londen naar Parijs. Aan boord was één passagier en een lading aan cargo waaronder kranten, Engelse Clotted Cream en jam.
Meer weten over :Bestemmingen