Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken British Airways

Inchecken bij British Airways

Hoe laat moet je ook alweer op de luchthaven aanwezig zijn? En inchecken thuis of toch niet? We geven je alle informatie, zodat jij helemaal klaar bent om op reis te gaan!

(Online) inchecken bij British Airways

Online inchecken is toch écht de makkelijkste en snelste manier. Niet alleen mogelijk via de website van British Airways, maar ook via de BA-app. Vanaf 24 uur voor vertrek kun je dit al doen. Na het inchecken, ontvang je jouw boardingpass gewoon op je telefoon.

Naast online inchecken, is het ook mogelijk om op de luchthaven de check-in te doen. Dit doe je via de selfservice-kiosks of bij de incheckbalie. Bij de selfservice-kiosk scan je jouw paspoort en vul je het ticketnummer of boekingscode in. Voor je het weet, heb je jouw boardingpass in handen.

Moet je nog bagage afleveren? Dan is het ook gewoon mogelijk om bij de kiosks in te checken. Je brengt daarna je bagage naar het bagageafgiftepunt en loopt daar naar de gate.

Overzicht geadviseerde tijden British Airways
Online inchecken

24 uur voor vertrek

Sluitingstijd incheckbalie

60 minuten voor vertrek

Wij adviseren je om altijd ruim op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven. Vooral in vakantieperiodes is dit noodzakelijk. Paspoort- en veiligheidscontroles kunnen langer duren dan verwacht. Vergeet daarnaast niet de afstand naar je gate. Jij wilt niet opeens dat laatste stukje een sprintje moeten trekken.