Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Reisklassen British Airways

Reisklassen bij British Airways

Als jij British Airways-vliegtickets boekt, wil je natuurlijk precies weten wat dit inhoudt. De verschillende reisklassen spelen hierin een grote rol.

Economy
Economy van British Airways beschikt over Euro Traveller en World Traveller. In beide vluchten geniet je van comfortabele, leren stoelen, een beweegbare hoofdsteun en op de meeste vluchten een gratis krant.

Bij World Traveller komt hier nog bij dat je je stoel prima naar achteren kan zetten en krijg je een kussen en deken. Zo kan je toch nog een beetje slapen aan boord. Geniet ook van heerlijke gerechten die zijn klaargemaakt door wereldberoemde chef-koks en kijk ondertussen de nieuwste films. Voor je het weet, ben je aangekomen op je eindbestemming.

Premium Economy (lange-afstandsvluchten)
Op de lange-afstandvluchten kan je ook Premium Economy boeken, dit heet World Traveller Plus. Hier heb je nét iets meer comfort dan in Economy. Hoe? Je zit in een bredere stoel, hebt meer beenruimte, maakt gebruik van een barservice en hebt geluidsisolerende koptelefoons zodat je even kan vergeten dat je in een vliegtuig zit.

Business
Bij Business heb je Club Europe en Club World. De cabine zit altijd aan de voorzijde van het vliegtuig. Bij Club Europe wordt de middelste stoel altijd vrij gehouden, zodat jij net iets meer privacy hebt. Je geniet van fantastische gerechten en drankjes. Daarnaast heb je op de grond altijd de snelste route, zodat jij als eerste in het vliegtuig zit én er weer uit bent.

Bij Club World krijg je onderweg een kussen en deken. Wil je nog meer? Op aanvraag krijg je ook nog sokken, een oogmasker, een tandenborstel en tandpasta. Jij komt fris en fruitig aan op je eindbestemming!

First
First van British Airways is op een aantal geselecteerde vluchten beschikbaar. Hier geniet je van  lle comfort en gemakken. Je hebt je eigen privéruimte, een stoel die volledig plat kan, geniet van heerlijke gerechten, toegang tot luxe lounges en spabehandelingen én je stapt ook nog eens als eerste in.

Wil je precies weten van welke voordelen je in elke klasse profiteert? Bekijk de details per reisklasse.

Beenruimte en stoel reserveren bij British Airways

Zie hieronder een overzicht van de stoelinformatie van British Airways.

   Beenruimte Naar achteren verstelbaar & kosten
Stoel met standaard beenruimte 79 cm N.v.t. & kosteloos


Kosten

Het is mogelijk om een stoel te reserveren, maar hier kunnen extra kosten aan verbonden zitten. Sowieso als je Basic-vliegtickets hebt aangeschaft. Bij de andere tarieven kies je bij het online inchecken gratis een stoel uit. Wil je weten wat de beste zitmogelijkheden zijn? Bekijk dan deze seat-maps eens.