Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Kuala Lumpur - skyline

Goedkope vliegtickets Kuala Lumpur

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Kuala Lumpur

Met vliegtickets naar Kuala Lumpur vlieg je naar de drukke hoofdstad van het Aziatische land Maleisië. De futuristische gebouwen, de enorme winkelcentra en de economische bedrijvigheid maken Kuala Lumpur tot een hypermoderne en dynamische stad. De oude koloniale bouw, historische tempels en moskeeën tonen echter weer een authentiek stukje geschiedenis en karakter van de stad. De combinatie van oud en nieuw is dan ook een opvallende eigenschap van Kuala Lumpur. Bovendien kent de stad een uitgebreid cultureel leven en is het een prachtig vertrekpunt voor het verder verkennen van Maleisië en Azië.

 

Vliegtickets naar Kuala Lumpur

Bezienswaardigheden Kuala Lumpur

Een wandeling door Kuala Lumpur is een belevenis op zich, want de imponerende architectuur is een grote bezienswaardigheid. Het belangrijkste herkenningspunt in het stadsbeeld zijn de Petronas Twin Towers, twee torens met 88 verdiepingen. Vanaf de brug die de 41e verdiepingen met elkaar verbindt geniet je van een spectaculair uitzicht op de stad. Ook de SkyBar, op de 33e verdieping van het Traders Hostel biedt een waanzinnig uitzicht. Maar ook oudere architectuur siert de stad, zoals de Thean Hou Temple, een grote Chinese tempel, en de Majid Jamek, de oudste moskee van de stad. Bezoek ook het belangrijke historische plein Dataran Medeka, met het sprookjesachtige Sultan Abdul Samad gebouw. Ook is er een belangrijke plek te vinden voor pelgrimstochten van hindoes; de Batu Caves. Deze hooggelegen tempel maakt op iedereen een onuitwisbare indruk.

Van en naar het vliegveld

Vliegtickets naar Kuala Lumpur leiden je naar het drukke Kuala Lumpur internationale vliegveld. Het vliegveld ligt op meer dan 50 kilometer afstand van het centrum, maar gelukkig zorgt deze moderne stad ook voor vliegensvlug vervoer van vliegveld naar centrum. De trein is het snelst, waarbij de snelste regelmatig vertrekt naar KL Sentral I Station en hier een klein halfuur over doet. Goedkope bussen rijden ook, die doen ongeveer een uur over de rit naar het centrum. Een taxi is ook prettig, vraag wel de chauffeur of hij niet vergeet de meter aan te zetten of spreek van tevoren een prijs af.

Boek uw vliegtickets naar Kuala Lumpur

Vliegtickets.nl helpt je op weg naar het moderne Kuala Lumpur. Geniet van onze service en boek nu jouw vliegticket naar Kuala Lumpur!

Benieuwd naar een andere bestemming? Vlieg anders naar…

Praktische informatie voor je vlucht naar Kuala Lumpur