Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Parijs reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Parijs!

Vliegtickets naar Parijs

Al eeuwenlang is Parijs het internationale centrum voor cultuur en staat de stad bekend om de vele iconen die het huisvest. Bovendien geniet Parijs de bijzondere reputatie als 'stad van de liefde' en de romantische atmosfeer die er hangt valt dan ook niet te ontkennen. Met vliegtickets naar Parijs kunt u dit zelf ervaren en deze prachtige stad uitgebreid verkennen. De topmusea, prachtige kerken en bouwwerken, de vele gezellige pleinen, mooie straatjes en brede promenades zorgen voor een divers en bijzonder mooi stadsbeeld. Bovendien zorgen de vele uitgaansmogelijkheden voor non stop vertier en vermaak.

Bezienswaardigheden

Parijs staat bol van de bezienswaardigheden en één bezoek zal dan ook niet voldoende zijn. Uiteraard is het een plezier om de verschillende iconen van de stad met eigen ogen te zien. Beklim de Eiffeltoren, loop onder de Arce de Triomph door, bezoek de Notre Dame, wandel over de Champs Elysees en woon een show bij in de Moulin Rouge. Als u dat erop heeft zitten, zijn de volgende beroemde trekpleisters aan de beurt: de musea. In het Louvre zult u ongetwijfeld verdwalen en bij het Musée d'Orsay schrikken van de lange rij, maar deze topmusea zijn het wachten en verdwalen meer dan waard. Ook het Musée Picasso, het Centre Pompidou en het Grand Palais mogen niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Parijs. Als u duizelig bent geworden van al deze iconen, kom dan tot rust in één van de gezellige cafés met een goed glas wijn.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Parijs landt u op het internationale vliegveld Charles de Gaulle, op 25 kilometer afstand van het centrum. Met de trein reist u in een half uur naar het centrum. De bus doet er iets langer over, maar biedt ook een goede verbinding. Het andere vliegveld van Parijs is Paris Orly. Vanaf hier kunt u ook met de trein naar het centrum reizen of gebruik maken van de bussen van de shuttledienst van het vliegveld.

Boek uw vliegtickets naar Parijs

Hoog tijd om Parijs (nog een keer) te bezoeken? Met Vliegtickets.nl bent u zo op weg en voor u het weet loopt u rond door deze Franse wereldstad. Boek nu uw vliegtickets naar Parijs!

Lees verder
Verberg tekst