Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Paramaribo reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Paramaribo!

Vliegtickets naar Paramaribo

Paramaribo is de prachtige Surinaamse hoofdstad, een stad waar Nederland en Zuid-Amerika elkaar ontmoeten. Het historische centrum, dat op de Werelderfgoedlijst staat, heeft veel oude en koloniale gebouwen, waarvan een groot deel gemaakt is van hout. Mede doordat de inwoners Nederlands spreken zal u zich snel thuis voelen in het gezellige Paramaribo. Geniet van de heerlijke Surinaamse keuken, van het warme klimaat en het prachtige groene binnenland van Suriname. Met vliegtickets naar Paramaribo bent u verzekerd van een ontspannen vakantie op een zonnige en kleurrijke locatie.

Bezienswaardigheden

Het historische centrum van Paramaribo wordt gekenmerkt door de houten huizen en de koloniale bouw. De unieke architectuur maken de stad terecht tot een internationale trekpleister. Bovendien kent de stad vele andere bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het grootste houten gebouw van Zuid-Amerika, namelijk de Sint Petrus en Paulus Kathedraal, het Onafhankelijkheidsplein met het Presidentieel Paleis. Ook Fort Zeelandia, waar nu het Surinaams Museum vestigt, is een belangrijke trekpleister. De gezellige Centrale Markt en de Waterkant zijn gezellige ontmoetingsplaatsen. Bijzonder om te zien zijn de moskee en synagoge aan de Keizerstraat die vlak naast elkaar gebouwd zijn. Buiten Paramaribo is ook voldoende te beleven. Het prachtige jungle achtige binnenland leent zich uitstekend voor een onvergetelijke trektocht door wonderschone natuur.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Paramaribo komt u terecht op het Paramaribo Johan Adolf Pengel vliegveld. Het vliegveld ligt ongeveer 45 kilometer ten zuiden van de hoofdstad. Met de auto naar het centrum duurt ongeveer een uur, die kunt u huren op het vliegveld. Een andere optie is om met de bus, die van opvallend ontwerp zijn, in het centrum te komen. Deze rijden frequent, en de reistijd is zeer afhankelijk van het verkeer en overige onvoorziene omstandigheden.

Boek uw vliegtickets naar Paramaribo

Op Vliegtickets.nl vindt u alle vliegtickets naar Paramaribo en kunt u genieten van de goede service. Boek uw reis naar Suriname en ontdek dit prachtige land met de gezellige hoofdstad!

Lees verder
Verberg tekst