Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Dag en nacht van Bristol skyline en clifton hangbrug

Goedkope vliegtickets Bristol

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Bristol

Vliegtickets naar Bristol

Bristol is een gezellige stad in het zuidwesten van Engeland. De stad heeft een aparte politieke positie in Engeland, aangezien het een unieke rol vervult als bestuurlijk graafschap. Bristol is een grote havenstad en een belangrijke plek voor wijnexport en glasproductie. Met een prachtig historisch centrum, het oudste theater van het land en een beroemde universiteit is Bristol een kleine stad met een grote naam. Spannende terugkerende evenementen, fraaie musea en een bruisend uitgaansleven maken de stad des te leuker. Boek vliegtickets naar Bristol en bezoek deze groene en gezellige Britse stad.

Bezienswaardigheden

In Bristol zijn veel bijzondere bezienswaardigheden te vinden, zoals een grote hoeveelheid verschillende type religieuze gebouwen. Naast een hindoeïstische tempel, synagogen en moskeeën telt de stad een aantal zeer mooie kerken. De oude kathedraal van Bristol is een grote trekpleister, evenals de moderne Cliftonkathedraal. De Clifton Suspension Bridge betreft eveneens een staaltje bijzondere architectuur. Bezoek ook het schip Brunel’s ss Great Britain, het eerste metalen passagiersschip en ervaar een stukje scheepshistorie tijdens een bezoek aan deze in de prijzen gevallen attractie. Bezoek het Bristol City Museum en Art Gallery, met geschiedenis van de stad en fraaie kunst. Sla ook het spectaculaire en nieuwe At Bristol niet over, een centrum voor wetenschap en technologie dat onder andere ook een bioscoop herbergt. Ontdek het veelzijdige Bristol met Vliegtickets.nl!

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Bristol vliegt u op het internationale vliegveld van Bristol, dat op circa 13 kilometer afstand van het centrum van de stad ligt. De beste manier om het centrum te bereiken is door middel van de buslijn Airport Flyer Express. Deze bussen rijden dag en nacht en tijdens de drukste momenten om de 10 minuten. Met deze buslijn bereikt u in gemiddeld 30 minuten de stad. Uiteraard staan er ook altijd taxi’s voor u klaar.

Boek uw vliegtickets naar Bristol

Vliegtickets.nl helpt u graag op weg naar het gezellige Bristol. Op Vliegtickets.nl vindt u de meest voordelige vliegtickets en nieuwste aanbiedingen in ons gebruiksvriendelijke zoeksysteem. Vind nu uw vliegtickets naar Bristol en reis af naar het Verenigd Koninkrijk!