Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Turijn

Goedkope vliegtickets Turijn

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Turijn

Vliegtickets naar Turijn

Een vliegticket naar Turijn is een ticket naar de catwalk van de wereld. Er is geen modemerk dat ontbreekt in deze trendy stad. Milaan mag hoog van haar toren blazen, Turijn doet zeker niet onder. Turijn bruist en swingt en omarmt u met wijde armen. Het is een stad met wel 1000 gezichten. Enkel een vlucht naar Turijn kan u uitleggen wat dat inhoudt.

Bezienswaardigheden

In Via Roma wisselen koffiehuisjes zich af met de grote etalages van Dolce & Gabanna, Channel en Armani. Ontloop de dure mode voor de koopjes of bezoek Plaza de la Republica waar de grootste openluchtmarkt van Europa staat. In de binnenstad is het een drukte van jewelste. Auto’s, een wirwar aan voetgangers, scooters en rinkelende fietsers. Elegant flaneren de Turijnen over Plaza San Carlo, waar ze even stilhouden voor een caffé latte. Ondanks de drukte leert Turijn u van het leven te genieten. Het museum van de auto, het museum van de film, de kerk San Lorenzo; al wat u bezoekt is ordelijk en leerzaam opgesteld. Verspreid over de stad staan 700 kleine stierenkopjes die drinkbaar water spuwen, een aparte attractie. Laat u meeslepen door het ritme van Turijn en boek nu uw vliegtickets naar deze hoffelijke stad.

Van en naar de luchthaven

Een vlucht naar Turijn brengt u naar de internationale luchthaven op 15 kilometer van de stad. Daar hebt u verbinding met het centrum via de trein Dora GTT. Deze stopt in het Metropolitan Station waar u via lijn A naar het centrum rijdt in 20 minuten. De bussen van de maatschappij Sadem en Terravision brengen u eveneens goedkoop en vlug naar het centrum. Er staan aan de terminal luchthaven taxi’s die u ongeveer in 30 minuten voor uw hotel afzetten.

Boek uw vliegtickets naar Turijn

Boek nu uw vliegtickets naar Turijn en flaneer op de catwalk van Europa. Turijn bekoort u zeker op meer dan duizend manieren!