Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Glasgow - Schotland

Goedkope vliegtickets Glasgow

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Glasgow

Vliegtickets naar Glasgow

De grootste stad van Schotland is Glaschu, oftewel Glasgow. Naast het feit dat de stad een ideaal vertrekpunt is om het prachtige binnenland van Schotland te ontdekken, is Glasgow zelf ook een zeer aantrekkelijke bestemming. Veel mensen reizen naar Glasgow om te winkelen, maar op het gebied van musea en bezienswaardigheden schiet de stad ook niet te kort. Gelegen aan de rivier de Clyde is Glasgow een belangrijke havenstad van het Verenigd Koninkrijk. Met vliegtickets naar Glasgow vliegt u naar een welvarende en inspirerende stad met bijzondere architectuur en natuurlijk, met Schotse gezelligheid!

Bezienswaardigheden

Aangezien Glasgow na Londen de beste winkelstad is van het Verenigd Koninkrijk, moet er natuurlijk gewinkeld worden tijdens een bezoek aan de stad. Buchanan Street is de bekendste winkelstraat waar zich een enorm aanbod van diverse winkels bevindt. Glasgow kent prachtige architectuur, zoals de kathedraal van Glasgow uit de 12e eeuw en Kibble Palace, een glazen paleis met een mooie botanische tuin. Op het mooie plein George Square zijn meerdere bijzondere gebouwen te vinden zoals het Victoriaanse gebouw waar de gemeente zetelt. Ook is Glasgow gevuld met interessante musea en galerieën, zoals Kelvingrove Art Gallery & Museum en het Hunterian Museum, het oudste museum van Schotland. Voetbal is ook een belangrijk onderdeel van de Schotse cultuur en hier kunt u meer over te weten komen in het Scottish Football Museum.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Glasgow komt u aan op het internationale vliegveld van Glasgow. Het vliegveld ligt op circa 13 kilometer afstand van het centrum. Voor het terminalgebouw vertrekken bussen richting het centrum, zoals de Glasgow Flyerbussen die iedere 10 minuten vertrekken en bus 905, die iedere 20 minuten vertrekt. De busreis duurt circa 25 minuten. Het vliegveld Glasgow Prestwick ligt op 46 kilometer afstand en ook vanaf hier is de bus de beste manier om het centrum te bereiken. Ieder uur vertrekt de Stagecoach Wester Express Service en deze doet 50 minuten over de rit.

Boek uw vliegtickets naar Glasgow

Nieuwsgierig naar Glasgow? Geniet van het overzichtelijke aanbod en de goede service van Vliegtickets.nl en boek nu uw vliegtickets naar Glasgow!