Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Park Guell in Barcelona, Spanje

Eindhoven - Barcelona

Vanaf

Vluchten van Eindhoven naar Barcelona (EIN - BCN)

Woon je in het zuiden van ons kikkerlandje? Dan is de keuze om te vliegen van Eindhoven naar Barcelona een verstandige keuze. Vliegtickets van Eindhoven naar Barcelona zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Zo is het parkeren op het terrein van de luchthaven hier een stuk voordeliger. Bovendien hoef je niet zo lang van te voren aanwezig te zijn.

Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op de luchthaven van Eindhoven, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Eindhoven naar Barcelona

Er zijn meerdere airlines die vanaf de luchthaven van Eindhoven naar Barcelona vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia en KLM vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Barcelona. Vanaf Eindhoven vlieg je gemakkelijk naar de mooiste zonbestemmingen in Europa.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Barcelona wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Eindhoven naar Barcelona speciaal voor jou:

Vliegtijd Eindhoven Barcelona

In slechts 2 uur verplaats je je van Eindhoven naar Barcelona (zonder overstap). In deze 2 uur vliegtijd overbrug je 1.157 kilometer van Eindhoven naar het prachtige Barcelona. Wil je meer weten over Barcelona? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Barcelona

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Barcelona, en is vertrekken vanaf Eindhoven geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Barcelona te vliegen.

Alle luchthavens naar Barcelona

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Barcelona

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Barcelona

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Barcelona