Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Park Guell in Barcelona, Spanje

Amsterdam - Barcelona

Vanaf

Vluchten van Amsterdam naar Barcelona (AMS - BCN)

Vliegen van Amsterdam naar Barcelona is een slimme keuze. De goede bereikbaarheid van Schiphol (zowel met het openbaar vervoer als met de auto), gratis Wi-Fi op de luchthaven en de enorme keuze aan belastingvrije winkels, maken de luchthaven populair bij alle typen reizigers.

Voor een vlucht naar Barcelona dien je twee uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op Schiphol, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Amsterdam naar Barcelona

Er zijn meerdere airlines die vanaf Schiphol naar Barcelona vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Vueling vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Barcelona. Heb je even iets minder te besteden, vlieg dan met onder andere Air Europa en Lufthansa met een tussenstop naar Barcelona. Je bent dan iets langer onderweg, maar bespaart hier wel aanzienlijk mee.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Barcelona wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Amsterdam naar Barcelona speciaal voor jou.

Andere luchthavens naar Barcelona

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Barcelona, en is vertrekken vanaf Amsterdam geen vereiste, dan is deze lijst ook voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Barcelona te vliegen.

Vergelijk vliegtickets van Amsterdam naar Barcelona

Vliegtijd Amsterdam Barcelona

In slechts 2 uur en 5 minuten verplaats je je van Amsterdam naar Barcelona (zonder overstap). In deze 2 uur vliegtijd overbrug je 1.241 kilometer van onze mooie hoofdstad naar het prachtige Barcelona. Wil je meer weten over Barcelona? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Alle luchthavens naar Barcelona

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Barcelona

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Barcelona

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Barcelona