Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Park Guell in Barcelona, Spanje

Rotterdam - Barcelona

Vanaf

Vluchten van Rotterdam naar Barcelona (RTM - BNC)

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is de keuze om te vliegen van Rotterdam naar Barcelona een slimme keuze. Vliegtickets van Rotterdam naar Barcelona zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt. Zo is het parkeren op het terrein van de luchthaven hier een stuk voordeliger. Bovendien hoef je niet zo lang van te voren aanwezig te zijn.

Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op de luchthaven van Rotterdam, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Rotterdam naar Barcelona

Doordat de luchthaven van Rotterdam wat kleiner is, zijn er ook minder airlines die vanaf Rotterdam naar Barcelona vliegen. Transavia vliegt wel via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Barcelona. Vanaf Rotterdam vlieg je gemakkelijk naar de mooiste zonbestemmingen in Europa.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Barcelona wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Rotterdam naar Barcelona speciaal voor jou:

Airlines

Vliegtijd Rotterdam Barcelona

In slechts 2 uur verplaats je je van Rotterdam naar Barcelona (zonder overstap). In deze 2 uur vliegtijd overbrug je 1.199 kilometer van Rotterdam naar het prachtige Barcelona. Wil je meer weten over Barcelona? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Barcelona

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Barcelona, en is vertrekken vanaf Rotterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Barcelona te vliegen.

Alle luchthavens naar Barcelona

Vanaf Amsterdam

Van Amsterdam naar Barcelona

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam

Van Rotterdam naar Barcelona

eindhoven airport

Vanaf Eindhoven

Van Eindhoven naar Barcelona