Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Dehli

Goedkope vliegtickets New Delhi

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar New Delhi

Vliegtickets naar New Delhi

Delhi is een belangrijke en grote stad in India en een dynamisch cultureel centrum van het land. In Delhi huisvesten veel universiteiten, theaters en musea en bovendien valt er veel te zien op architectonisch gebied. Vliegtickets naar New Delhi brengen u naar een overweldigende en drukke stad met een authentiek en geheel eigen karakter. In New Delhi verenigen het oude en het nieuw India zich en bovendien zijn hier de overblijfselen te zien van de Britse overheersing. Naast het bewonderen van de rijke historie kan hier ook heerlijk gegeten worden, zoals de pittige Indiase keuken.

Bezienswaardigheden

Het bijzondere New Delhi staat bol van bezienswaardigheden, zowel oude als nieuwe. Belangrijke trekpleisters zijn het Rode Fort, waar de onafhankelijkheid van India in 1947 werd gevierd en de Jama Masjid Moskee, één van de grootste moskeeën in Azië. Bezoek ook de Lotus Tempel, een tempel van een zeer modern ontwerp en het Qutab complex, een prachtig voorbeeld van Indo-Islamitische cultuur. Een bijzonder hindoeïstisch tempelcomplex is het Akshardham. In de stad zijn mooie bouwwerken te vinden uit de Mogoltijd en ook gebouwen uit de tijd van het Britse kolonialisme, wat zorgt voor een eclectisch stadsbeeld. Naast het bewonderen van de mooie architectuur zijn de vele galerieën en de hedendaagse creatieve scene ook zeer interessant. Bovendien kent Delhi een sfeervol en spannend uitgaansleven.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Delhi vliegt u naar het internationale vliegveld New Delhi Indira Sandhi. Het vliegveld ligt op circa 16 kilometer afstand van het centrum. Met de Delhi Metro Express, die elke 20 minuten naar het New Delhi Station rijdt in het centrum van de stad, doet u 20 minuten over de reis. Ook rijden er regelmatig lokale bussen waarmee u ongeveer een uur onderweg bent. Wanneer u liever een taxi neemt, zorg dan dat u er zeker van bent dat u met een officiële taxi reist.

Boek uw vliegtickets naar Delhi

Heeft u zin om het prachtige India en het bruisende New Delhi te ontdekken? Op Vliegtickets.nl vindt u alle vliegtickets naar New Delhi op een rij en voor u het weet bent u op weg. Boek dus nu uw reis naar New Delhi en geniet van deze topbestemming!